Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса 0159 /плътни дръжки/

Пластмасова каса 0159 /плътни дръжки/
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса 0159 /плътни дръжки/
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 120 ммВътрешен размер: 560 x 360 x 115 ммТегло на продукта: 1.000 кг  ±5%Капацитет: 23 литраСтатично тегло: 150 кгДинамично тегло: 10 кгИзделия на евро палет: 88 брояМатериал: ППСтандартен цвят: СИВПриложения на продукта: универсална пластмасова каса - за риба, месо, хляб, тестени изделия, плодове, зеленчуци и замразени продуктиОткрийте универсалния пластмасов куфар 0159 с твърди дръжкиТърсите надежден и универсален контейнер за съхранение на ... Read More
15.18 лв.
Без ДДС: 12.65 лв.

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 120 мм
Вътрешен размер: 560 x 360 x 115 мм
Тегло на продукта: 1.000 кг  ±5%
Капацитет: 23 литра
Статично тегло: 150 кг
Динамично тегло: 10 кг
Изделия на евро палет: 88 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: СИВ
Приложения на продукта: универсална пластмасова каса - за риба, месо, хляб, тестени изделия, плодове, зеленчуци и замразени продукти

Открийте универсалния пластмасов куфар 0159 с твърди дръжки

Търсите надежден и универсален контейнер за съхранение на риба, месо, хляб и паста, плодове, зеленчуци или замразени продукти? Представяме0159 пластмасов касов апарат със здрави дръжки, идеален избор за всяка компания, която търси издръжливост и удобство в едно.

Здраве и издръжливост, на които можете да разчитате

Пластмасовите щайги вече са незаменима част от индустрията и търговията, но не всички щайги са еднакви. Пластмасовият калъф 0159 е изработен от висококачествен PP материал, гарантиращ издръжливост и здравина. С тегло само 1000 kg ±5% и издържащ на статично натоварване до 150 kg и динамично натоварване до 10 kg, този продукт е идеален за интензивна ежедневна употреба.

Пространство и комфорт за вашия товар

Размерът на пластмасовата каса 0159 е оптимално съобразен с нуждите на бизнеса. С външни размери от 600 x 400 x 120 mm и вътрешни пространства от 560 x 360 x 115 mm, те осигуряват просторно и организирано съхранение на продуктите. Капацитетът от 23 литра е достатъчен за пренасяне на различни стоки, което ги прави по-лесни за транспортиране и съхранение.

Съвместимост и икономичност на европалети

Специфичен детайл на нашия продукт е съвместимостта с европалети, като на един стандартен европалет могат да се поставят до 88 наши кутии. Това улеснява логистиката и оптимизира пространството – важен аспект за всеки бизнес, стремящ се към максимална ефективност.

Универсална употреба

Независимо дали имате нужда от решение за съхранение на пресни или замразени продукти,0159 пластмасова кутияе проектирана да отговори на разнообразните изисквания на различните видове продукти. Мултифункционалността му го прави подходящ за различни индустриални и търговски сектори, като гарантира, че вашите продукти се съхраняват при оптимални условия.Здравите и удобнидебели дръжкиосигуряват лесно и сигурно пренасяне на товара, предотвратявайки разместване или падане на съдържанието при маневриране.

Заключение:

Пластмасовият куфар 0159 със здрави дръжки е продукт, който постига баланс между качество, функционалност и устойчив дизайн. Оптимизирайте работата си, като изберете надежден складов партньор, който не само ще гарантира безопасността на продуктите, но и ще подобри ефективността на вашите операции. Изберете ефективността и увереността наПластмасов касов апарат 0159!
Характеристики
Външен размер600 x 400 x 120 мм
Вътрешен размер560 x 360 x 115 мм
Динамично тегло10 кг
Изделия на евро палет88 броя
Капацитет23 литра
Приложения на продуктауниверсална пластмасова каса - за риба, месо, хляб, тестени изделия, плодове, зеленчуци и замразени продукти
Стандартен цвятСИВ
Статично тегло150 кг
Тегло на продукта1.000 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.