Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса за месо 0132

Пластмасова каса за месо 0132
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса за месо 0132
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 200 ммВътрешен размер: 570 x 370 x 185 ммТегло на продукта: 1.400 кг  ±5%Капацитет: 39 литраСтатично тегло: 300 кгДинамично тегло: 25 кгИзделия на евро палет: 48 брояМатериал: ППСтандартен цвят: ЧЕРВЕНПриложения на продукта: за месо и рибаНамерете оптималното решение за вашата компания с пластмасовата щайга за месо 0132Всяка дейност в хранително-вкусовата промишленост изисква специално внимание към съхранението и транспортирането на продуктите... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер: 570 x 370 x 185 мм
Тегло на продукта: 1.400 кг  ±5%
Капацитет: 39 литра
Статично тегло: 300 кг
Динамично тегло: 25 кг
Изделия на евро палет: 48 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: ЧЕРВЕН
Приложения на продукта: за месо и риба

Намерете оптималното решение за вашата компания с пластмасовата щайга за месо 0132

Всяка дейност в хранително-вкусовата промишленост изисква специално внимание към съхранението и транспортирането на продуктите. Ключовият елемент в този процес е изборът на подходящата опаковка, която е лесната за използване и изключително издръжлива Пластмасова кутия за месо 0132. Разработен със специален акцент върху нуждите на месната индустрия, този касов апарат е перфектната комбинация от простор, издръжливост и комфорт.

Ефективност на всяка стъпка

С размери 600 x 400 x 200 mm и вътрешни размери 570 x 370 x 185 mm, Пластмасовата кутия за месо 0132 оптимизира пространството, което е от решаващо значение за повечето бизнес операции. Корпусът е проектиран да издържа на статично тегло до 300 kg и динамично тегло до 25 kg, което гарантира надеждна издръжливост дори при интензивна употреба.

Интелигентен дизайн и капацитет

Тази пластмасова кутия с капацитет 39 литра е идеалният избор за съхранение и транспортиране на големи количества месни и рибни продукти. С бърз и безопасен начин да опаковате и разопаковате работата си, тя става по-лесна и по-ефективна, което е от съществено значение за осигуряване на постоянно снабдяване с пресни продукти.

Висококачествен материал, осигуряващ дълготрайна употреба

Изработен от висококачествен полипропилен (PP) и стандартен ЧЕРВЕН цвят, калъфът е лесен за почистване и многократна употреба, което спомага за намаляване на разходите в дългосрочен план. Материалът е избран не само заради неговите екологични и хигиенични свойства, но и заради неговата издръжливост при ежедневна употреба.

Оптимизиране на пространството и логистиката

Един европалет, след разопаковане, може да побере до 48 парчета Пластмасова кутия за месо 0132, която оптимизира пространството за съхранение и улеснява транспортирането. Адаптирането към европалети е идеално за поддържане на организирана и ефективна работна среда.

Универсална употреба

Използвайте гъвкавостта на пластмасовия контейнер за месо 0132. Той е разработен специално за нуждите на месо- и рибопреработвателните предприятия, но може успешно да се използва и в други индустрии, където хигиената и устойчивото развитие са приоритет.

Изборът на 0132 пластмасова кутия за месо за вашата компания е инвестиция в надеждност и ефективност. С негова помощ ще оптимизирате работните процеси, ще увеличите продуктивността и ще осигурите безопасността на продуктите, които клиентите очакват.

Разгледайте нашия уебсайт, за да научите повече за това как пластмасовата щайга за месо 0132 може да трансформира и подобри ежедневието във вашето бизнес пространство.

Характеристики
Външен размер600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер570 x 370 x 185 мм
Динамично тегло25 кг
Изделия на евро палет48 броя
Капацитет39 литра
Приложения на продуктаза месо и риба
Стандартен цвятЧЕРВЕН
Статично тегло300 кг
Тегло на продукта1.400 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.