Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса за месо 0134

Пластмасова каса за месо 0134
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса за месо 0134
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 140 ммВътрешен размер: 572 x 370 x 128 ммТегло на продукта: 1.200 кг  ±5%Капацитет: 27 литраСтатично тегло: 150 кгДинамично тегло: 15 кгИзделия на евро палет: 72 брояМатериал: ППСтандартен цвят: ЧЕРВЕНПриложения на продукта: за месни продуктиИновативна пластмасова кутия за месо 0134 – съюзник във вашия месопреработвателен бизнесПри месопреработката най-важното е необходимостта от надеждни и хигиенични решения за съхранение и транспортиране на ... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 140 мм
Вътрешен размер: 572 x 370 x 128 мм
Тегло на продукта: 1.200 кг  ±5%
Капацитет: 27 литра
Статично тегло: 150 кг
Динамично тегло: 15 кг
Изделия на евро палет: 72 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: ЧЕРВЕН
Приложения на продукта: за месни продукти

Иновативна пластмасова кутия за месо 0134 – съюзник във вашия месопреработвателен бизнес

При месопреработката най-важното е необходимостта от надеждни и хигиенични решения за съхранение и транспортиране на продуктите. И тук се проявява ролята на нашия твърд съюзник - Пластмасов контейнер за месо 0134. Предлагайки перфектната комбинация от функционалност и издръжливост, този продукт е проектиран да отговаря на специфичните изисквания на месната индустрия.

Защо 0134 пластмасова кутия за месо е вашият идеален избор?

Оптимални размери и капацитет - с външни размери от 600 x 400 x 140 mm и вътрешни размери от 572 x 370 x 128 mm, този куфар осигурява достатъчно място за месни продукти, без да заема твърде много място. С капацитет от 27 литра можете лесно да поберете голямо количество стоки, като същевременно оптимизирате пространството в хладилниците и превозните средства.Изключителна издръжливост - Пластмасова кутия за месо 0134 със статично тегло до 150 kg и динамично тегло до 15 kg е проектирана да издържи на трудностите на ежедневната работа в месопреработвателна индустрия. Теглото на самия куфар обаче е само 1200 кг ±5%, което улеснява управлението му.Хигиеничен материал - този пластмасов корпус, изработен от висококачествен PP (полипропилен), осигурява лесно почистване и дезинфекция, предотвратявайки развитието на микроби и бактерии. Тяхната непореста повърхност значително намалява риска от замърсяване и гарантира безопасността на месните продукти.Безопасно съхранение и транспорт – Благодарение на възможността да поставите до 72 кутии на стандартен европалет, можете да увеличите максимално пространството във вашия склад или транспорт, което спестява време и ресурси.Ярък цвят - Стандартният червен цвят на пластмасовия контейнер за месо 0134 не само изглежда професионално, но също така улеснява разпознаването на съдържанието, осигурявайки ефективна организация на работното място.

Множество приложения

Перфектна за използване в месарници, хладилни складове, супермаркети и доставки, пластмасовата кутия за месо 0134 е универсална и може да се адаптира, за да отговаря на нуждите на всяка индустрия. Предимствата му го правят незаменим елемент от оборудването на всяко предприятие, занимаващо се с месопреработка и търговия.Подобрете ефективността и хигиената на вашия процес на обработка на месо с Пластмасовата кутия за месо 0134. Изберете качество и надеждност, които ще повишат стабилността и професионализма на вашия бизнес. Направете своя избор сега и вижте каква разлика може да направи висококачественият пластмасов корпус.
Характеристики
Външен размер600 x 400 x 140 мм
Вътрешен размер572 x 370 x 128 мм
Динамично тегло15 кг
Изделия на евро палет72 броя
Капацитет27 литра
Приложения на продуктаза месни продукти
Стандартен цвятЧЕРВЕН
Статично тегло150 кг
Тегло на продукта1.200 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.