Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса за месо 0136

Пластмасова каса за месо 0136
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса за месо 0136
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 140 ммВътрешен размер: 572 x 370 x 128 ммТегло на продукта: 1.200 кг  ±5%Капацитет: 27 литраСтатично тегло: 150 кгДинамично тегло: 15 кгИзделия на евро палет: 72 брояМатериал: ПП или HDPEСтандартен цвят: ЧЕРВЕНПриложения на продукта: за месо, риба, замрaзени продуктиПерфектният избор за вашата компания - пластмасова щайга за месо 0136Когато става въпрос за хигиенично и безопасно съхранение и транспорт на месни продукти, Пластмасовата кутия за ... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 140 мм
Вътрешен размер: 572 x 370 x 128 мм
Тегло на продукта: 1.200 кг  ±5%
Капацитет: 27 литра
Статично тегло: 150 кг
Динамично тегло: 15 кг
Изделия на евро палет: 72 броя
Материал: ПП или HDPE
Стандартен цвят: ЧЕРВЕН
Приложения на продукта: за месо, риба, замрaзени продукти

Перфектният избор за вашата компания - пластмасова щайга за месо 0136

Когато става въпрос за хигиенично и безопасно съхранение и транспорт на месни продукти, Пластмасовата кутия за месо 0136е ненадмината в своята категория. Проектиран с оглед на нуждите на месната индустрия, касовият апарат е не само практичен, но и изключително издръжлив.

Подробна спецификация

Размерите са от голямо значение при избора на правилната опаковка за вашия продукт. Пластмасовата кутия за месо 0136 предлага голям капацитет с външни размери от 600 x 400 x 140 mm и вътрешни размери от 572 x 370 x 128 mm , които осигуряват достатъчно място за различни видове месо и месни продукти. Теглото на куфара е само 1200 кг ±5%, което го прави лек, но в същото време издържа на статично тегло до 150 кг и на динамично тегло до 15 кга.Тази пластмасова кутия с капацитет от 27 литра позволява оптимално използване на пространството в работната среда. Удобните 72 кутии се побират на европалет, което улеснява съхранението и транспортирането.Изработена отвисококачествен PP или HDPEматериал,0136 пластмасова кутия за месо гарантира здравина и издръжливост при използване в тежки условия. Стандартният червен цвят не само изглежда професионално, но и спомага за поддържането на видима чистота.

Универсални приложения

Този касов апарат не се ограничава само до съхранение на месо. Също така е идеален за транспортиране на риба и замразени продукти, като предлага разнообразни приложения. Благодарение на неговите свойства и издръжливост, можете да сте сигурни, че вашите продукти ще бъдат защитени независимо от условията.Пластмасова кутия за месо 0136 е инвестиция, която ще оптимизира работата в месопреработвателно предприятие, предприятие за замразени храни или рибна индустрия. Надеждното и безопасно съхранение на продуктите е от решаващо значение за запазване на тяхното качество и свежест.Всяка компания, която иска да подобри управлението на инвентара и да осигури високи стандарти за безопасност и чистота в своите операции, трябва да се довери на Пластмасов сандък за месо 0136.Вярваме, че вашият бизнес заслужава най-доброто оборудване и решения за опаковане - изберете 0136 пластмасова щайга за месо, за да постигнете тези цели. Защото, когато става дума за качество на продукта, компромисът не е опция.
Характеристики
Външен размер600 x 400 x 140 мм
Вътрешен размер572 x 370 x 128 мм
Динамично тегло15 кг
Изделия на евро палет72 броя
Капацитет27 литра
Приложения на продуктаза месо, риба, замрaзени продукти
Стандартен цвятЧЕРВЕН
Статично тегло150 кг
Тегло на продукта1.200 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП или HDPE

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.