Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова каса за месо 0140

Пластмасова каса за месо 0140
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова каса за месо 0140
Спецификация на продуктаВъншен размер: 600 x 400 x 200 ммВътрешен размер: 570 x 370 x 185 ммТегло на продукта: 1.50 кг  ±5%Капацитет: 39 литраСтатично тегло: 300 кгДинамично тегло: 25 кгИзделия на евро палет: 48 брояМатериал: ППСтандартен цвят: ЧЕРВЕНПриложения на продукта: за месо и месни продуктиПерфектният партньор за месни продукти - пластмасова кутия за месо 0140Ако сте професионалист в месопреработвателната индустрия или просто търсите надеждно решение за съхранение и транспортиране на м... Read More

Спецификация на продукта

Външен размер: 600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер: 570 x 370 x 185 мм
Тегло на продукта: 1.50 кг  ±5%
Капацитет: 39 литра
Статично тегло: 300 кг
Динамично тегло: 25 кг
Изделия на евро палет: 48 броя
Материал: ПП
Стандартен цвят: ЧЕРВЕН
Приложения на продукта: за месо и месни продукти

Перфектният партньор за месни продукти - пластмасова кутия за месо 0140

Ако сте професионалист в месопреработвателната индустрия или просто търсите надеждно решение за съхранение и транспортиране на месо, Пластмасовата кутия за месо 0140 е продукт, който ще превърне ежедневната ви работа в удоволствие . Създаден да издържи на суровите условия на професионална кухня, този контейнер за месо е за вас.

Най-високо качество и издръжливост

Изработен от висококачествен полипропилен (PP), 0140 пластмасов контейнер за месо гарантира издръжливост и стабилност. Свежата червена цветова схема не само привлича вниманието, но е лесно разпознаваема в натоварена работна среда.

Ергономичен дизайн и комфорт

С външни размери от 600 x 400 x 200 mm и вътрешни размери от 570 x 370 x 185 mm, Пластмасовата кутия за месо 0140 осигурява голям капацитет от 39 литра за всички ваши месни продукти, без да взимате всяко ненужно пространство.

Изключителна издръжливост

С възможността да поддържа статично натоварване до 300 kg и динамично натоварване до 25 kg, тази кутия е истинска инвестиция в ефективност. Независимо дали транспортирате прясно месо с кост или готови месни продукти, можете да разчитате на неговата надеждност.

Оптимизиран за пространство и логистика

Транспортирането на месо никога не е било по-лесно. Един европалет може да побере до 48пластмасови каси за месо 0140, оптимизирайки транспортните разходи и увеличавайки максимално ефективността на използване на пространството в склад или хладилен склад.

Универсална употреба

Свидетели на невероятната адаптивност на 0140 пластмасова кутия за месо. Идеален помощник при производство, съхранение и транспорт на месо и месни продукти. Благодарение на своето качество, ергономични функции и висока производствена ефективност, той е безкомпромисно решение за вашите бизнес нужди.

Изберете Пластмасовата кутия за месо 0140 и гарантирано ще имате под ръка продукт, който едновременно ще увеличи ефективността и ще намали разходите в процеса на обработка на месо. Благодарение на своите уникални характеристики и вечна издръжливост, тази кутия за месо е инвестиция, която ще има трайно въздействие върху успеха и оптимизацията на вашия бизнес. Създавайте висококачествени продукти, като използвате най-добрите инструменти на пазара.

Организирайте и модернизирайте производствените си процеси - доверете се на Пластмасовата кутия за месо 0140 - изборът на професионалисти!

Характеристики
Външен размер600 x 400 x 200 мм
Вътрешен размер570 x 370 x 185 мм
Динамично тегло25 кг
Изделия на евро палет48 броя
Капацитет39 литра
Приложения на продуктаза месо и месни продукти
Стандартен цвятЧЕРВЕН
Статично тегло300 кг
Тегло на продукта1.50 кг  ±5%
Характеристики на кофата
МатериалПП

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.