Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 10 литра

Пластмасово кошче 10 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 10 литра
Пласмасов кош за смет ECOPLUS KOSMETYK "UT2" 10 литра  Грижата за околната среда и поддържането на вашия дом чист вече се превръща във възможно най-лесната задача благодарение на пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 10L, иновативен продукт, който съчетава екологичност и функционалност в едно. Проектиран за органични отпадъци, той е идеално решение за всеки модерен дом, търсещ ефективно селективно събиране на отпадъци.Дизайн и качество, създадени да издържатБлагодарение на компактни... Read More
10.01 лв.
Без ДДС: 8.34 лв.

Пласмасов кош за смет ECOPLUS KOSMETYK "UT2" 10 литра  

Грижата за околната среда и поддържането на вашия дом чист вече се превръща във възможно най-лесната задача благодарение на пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 10L, иновативен продукт, който съчетава екологичност и функционалност в едно. Проектиран за органични отпадъци, той е идеално решение за всеки модерен дом, търсещ ефективно селективно събиране на отпадъци.

Дизайн и качество, създадени да издържат

Благодарение на компактните си размери - 29,5 cm височина и 24 cm ширина, ECOPLUS "UT2" КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ще се побере лесно във всяка кухня или баня, както и в същевременно предлага достатъчно пространство с капацитет от 10 литра за боклук. Уникалните отвори в рециклирана пластмаса осигуряват добра вентилация, предотвратяват разпространението на неприятни миризми и улесняват процеса на компостиране на органични отпадъци.

Естетика, съчетана с практичност

Пластмасовия кош ECOPLUS "UT2" се предлага в класически цветове като бяло и кафяво, така че лесно се вписва във всеки интериорен дизайн. Елегантният му външен вид е синоним на модерно домакинство, което цени красотата на устойчивите продукти.

Лекота на използване

Благодарение на интуитивния си дизайн пластмасовият кош ECOPLUS DUSTBIN "UT2" е лесен за поддръжка и почистване. Работата с него не изисква допълнителни усилия, а практичният му размер позволява бързо и ефективно изпразване без разпръскване на отпадъци. Това е продукт, който ще служи вярно в борбата с отпадъците и неговите трайни свойства ще се изплатят с времето.

Отговорност към планетата

Избирайки пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN "UT2", вие правите съзнателен избор и се грижите за околната среда. Вземането на съзнателно решение за инвестиране в продукти от рециклирана пластмаса не само намалява въздействието върху природата, но и тласка обществото към зелено бъдеще, където устойчивото потребление е норма.

Характеристики:

 • Материал: пластмаса
 • РАЗМЕРИ:
  lt 10: 24 cm x 25,5 cm (h 29,5 cm)
  lt 7: 25 cm x 25,5 cm (h 21,7 cm)

 • ЦВЕТОВЕ:
  бяло
  кафяво
Характеристики на контейнера
Обем10л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.