Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 25 литра

Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасово кошче 25 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасов кош ECOPLUS "UT1" 25 литраОтминаха дните, когато комфортът и естетиката трябваше да са за сметка на екологията. Пластмасовият кош за боклук ECOPLUS "UT1" с капацитет 25 l притежава всички функции, необходими за създаване на по-екологично и по-добре организирано пространство във вашия дом или офис.Всеки продукт от серията ECOPLUS притежава сертификат Second Life Plastic, който гарантира, че поне 70% от материала, използван в конструкцията му, е рециклирана пластмаса. Вие не само давате... Read More
23.09 лв.
Без ДДС: 19.24 лв.

Пластмасов кош ECOPLUS "UT1" 25 литра

Отминаха дните, когато комфортът и естетиката трябваше да са за сметка на екологията. Пластмасовият кош за боклук ECOPLUS "UT1" с капацитет 25 l притежава всички функции, необходими за създаване на по-екологично и по-добре организирано пространство във вашия дом или офис.

Всеки продукт от серията ECOPLUS притежава сертификат Second Life Plastic, който гарантира, че поне 70% от материала, използван в конструкцията му, е рециклирана пластмаса. Вие не само давате нов живот на отпадъците, но и потвърждавате отговорността си към околната среда, като изберете пластмасова кофа за отпадъци ECOPLUS "UT1" 25l.

Иновативен дизайн за лесна употреба

Благодарение на уникалния единичен капак, КОША ЗА БОКЛУТ ECOPLUS прави ежедневното изхвърляне на боклука по-лесно. Това просто, но ефективно решение предотвратява натрупването на отпадъци и улеснява тяхното разделяне и рециклиране.

Издръжливост при всякакви условия

Напълно подготвени за променящото се време в България пластмасови кошове ECOPLUS са изключително устойчиви както на високи, така и на ниски температури. Подходящи са както за вътрешна, така и за външна употреба, което ги прави универсално средство за почистване.

Проектирани да издържат на честа употреба, пластмасовите кошчета имат гъвкава, но здрава конструкция, която не се деформира с времето. Подсилените дръжки гарантират лекота на носене, осигурявайки комфорт и практичност в ежедневието.

Размери и материали за всяка нужда

С размери от 34,5 см х 37 см и височина от 45 см, КОША ЗА БОКЛУК ECOPLUS "UT1" 25L е толкова компактна, че ще пасне идеално на всяко удобно място, без да заема твърде много място . Изработен изцяло от рециклирана пластмаса, той осигурява дълготрайна употреба с минимално вредно въздействие върху околната среда.

Цветова схема, която отговаря на вашия стил

Изберете от широка гама от цветове – зелено, жълто, синьо, кафяво, сиво – за да добавите акцент към вашия интериорен дизайн или да се слеете с естествения тон на вашето пространство.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  25л: 34,5 cm x 37 cm (h 45 cm)  
 • МАТЕРИАЛ:
  Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
  сиво
Характеристики на контейнера
Обем25л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.