Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 25 литра

Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасово кошче 25 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 25 литра
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" 25 литраВ днешната ера на екологично съзнание изборът на продукти, които използваме всеки ден, е повече от важен – той е израз на нашата отговорност към природата. Кошът за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 25 литра предлага не само практичност и издръжливост, но също така подчертава нашия ангажимент за опазване на околната среда чрез своята екологична концепция.Сертифицирана качествена пластмаса Second LifeВсеки КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "UT2" има сертификат за... Read More
23.76 лв.
Без ДДС: 19.80 лв.

Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" 25 литра

В днешната ера на екологично съзнание изборът на продукти, които използваме всеки ден, е повече от важен – той е израз на нашата отговорност към природата. Кошът за боклук ECOPLUS DUSTBIN "UT2" 25 литра предлага не само практичност и издръжливост, но също така подчертава нашия ангажимент за опазване на околната среда чрез своята екологична концепция.

Сертифицирана качествена пластмаса Second Life

Всеки КОШ ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "UT2" има сертификат за пластмаса за втори живот, който гарантира, че продуктът е направен от поне 70% рециклирана пластмаса. Това означава, че всяка ваша покупка помага за намаляване на отпадъците и рециклирането на пластмасови материали.

Ергономичност и температурна устойчивост

Здраве при всякакви условия - това е обещание, което пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS "UT2" наистина изпълнява. Продуктът е тестван да издържа на високи и ниски температури, което го прави идеален избор за използване както на закрито, така и на открито. Гъвкавата, но недеформируема пластмаса гарантира, че вашият кош за отпадъци ще запази формата си дори при чести движения.

Функционален дизайн и издръжливост

Оборудван с един капак за лесно изхвърляне на боклука, КОШАТА ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS е проектирана да оптимизира вашите ежедневни дейности по почистване. Компактните му размери - 34,5 см х 37 см (височина 45 см) ще го направят подходящо място във вашия дом, офис или градина, без да заема много място.

Разнообразие от цветове

Налични в разнообразие от цветове като зелено, жълто, синьо и кафяво, Пластмасовите кошчета ECOPLUS DUSTBIN "UT2" съчетават функционалност с естетика, предлагайки опции, които могат да бъдат перфектно интегрирани във всяка среда. 

Избирайки пластмасовия кош за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN "UT2", вие не само оборудвате дома или работното си място с висококачествен и практичен продукт, но и допринасяте за борбата за по-чиста планета. Проектиран с мисъл за бъдещето, този продукт е идеалното решение за тези, които търсят устойчивост и усъвършенстван дизайн, които оценяват важността на отговорността към околната среда.

Характеристика

 • РАЗМЕРИ:
  25л: 34,5 cm x 37 cm (h 45 cm)   
 • МАТЕРИАЛ:
  Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
   
Характеристики на контейнера
Обем25л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.