Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 30 литра

Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасова кофа  за боклук "UT2" 30 литраВ днешно време, когато обръщаме все повече внимание на околната среда, изборът на пластмасов кош за отпадъци "UT2" 30 литра е повече от просто съзнателна стъпка. Той е не само модерно допълнение към вашето пространство, но и отражение на вашата грижа към природата. Серията кошчета за отпадъци ECOLOGIC има за цел да комбинира функционалност с отговорност към околната среда.Устойчивостта  Изработени от над 70% рециклирана пластмаса, кош чето от тази серия ... Read More
26.63 лв.
Без ДДС: 22.19 лв.

Пластмасова кофа  за боклук "UT2" 30 литра

В днешно време, когато обръщаме все повече внимание на околната среда, изборът на пластмасов кош за отпадъци "UT2" 30 литра е повече от просто съзнателна стъпка. Той е не само модерно допълнение към вашето пространство, но и отражение на вашата грижа към природата. Серията кошчета за отпадъци ECOLOGIC има за цел да комбинира функционалност с отговорност към околната среда.

Устойчивостта  

Изработени от над 70% рециклирана пластмаса, кош чето от тази серия не само имат за цел да намалят въздействието ни върху планетата, но също така демонстрират иновации в съвременните материали. Те са част от програмата Second Life Plastic, илюстрираща възможностите за даване на втори шанс на такива материали.

Функционалност, съчетана с комфорт

Благодарение на двойния отвор, който улеснява изхвърлянето на боклука, пластмасовия кош за отпадъци "UT2" гарантира комфорт и ефективност при използване. Благодарение на устойчивостта на материала на удари, чести движения и екстремни температури, този гъвкав и недеформируем дизайн прави коша идеална за употреба на закрито и на открито.

Дизайн за всяко пространство

Предлага се в различни цветове - зелено, жълто, синьо, кафяво, сиво и може да се поръча в други избрани цветове, пластмасовия кош за боклук се вписва във всеки интериор естествено във всеки интериор и екстериор. Изчистеният и модерен дизайн, съчетан с полирана дръжка, го прави лесен за носене и маневриране.

Размери, съобразени с вашите нужди

С капацитет от 30 литра и оптимизирани размери (36,5 cm x 38 cm, височина 37 cm),  пластмасовия кош за боклук е достатъчно голям, за да побере отпадъци, но в същото време достатъчно компактен, за да не заема много място.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  30л: 36,5 cм x 38 cм (h 37 cм)

 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
  сиво
   
Характеристики на контейнера
Обем30л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.