Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 30 литра

Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасово кошче 30 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 30 литра
Пластмасов кош ECOPLUS "STD" 30 литра  Представяме ви КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "STD" с капацитет 30 литра, изработена с внимание към детайла и околната среда. Този продукт е комбинация от функционалност, дизайн и издръжливост, което го прави не просто кош за отпадъци, а част от вашия зелен дом в съответствие с най-високите стандарти на съвременните екологични изисквания.Изработен от 100% основен материал, пластмасовият кош за боклук ECOPLUS DUSTBIN гарантира дълъг живот дори при интензивна употр... Read More
25.72 лв.
Без ДДС: 21.43 лв.

Пластмасов кош ECOPLUS "STD" 30 литра  

Представяме ви КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "STD" с капацитет 30 литра, изработена с внимание към детайла и околната среда. Този продукт е комбинация от функционалност, дизайн и издръжливост, което го прави не просто кош за отпадъци, а част от вашия зелен дом в съответствие с най-високите стандарти на съвременните екологични изисквания.

Изработен от 100% основен материал, пластмасовият кош за боклук ECOPLUS DUSTBIN гарантира дълъг живот дори при интензивна употреба. Специално проектираният дизайн с един капак осигурява максимално удобство при изхвърляне на боклука и в същото време предотвратява разпространението на неприятни миризми.

Защо да изберете кошчето за отпадъци ECOPLUS "STD"?

 • Устойчивост на високи и ниски температури: Кошът е подходящ за използване както на открито, така и на закрито, без да се притеснявате от влиянието на атмосферните условия.
 • Гъвкава и недеформируема пластмаса: Материалът, от който е изработен продуктът, гарантира, че той ще запази формата и функционалността си дори след години на употреба.
 • Идеален за чести движения: Благодарение на подсилените дръжки за лесно пренасяне, кошът за боклук ECOPLUS DUSTBIN е удобен помощник в поддържането на чистота.
 • Цветове: налични в различни цветове - зелено, жълто и синьо - така че можете да изберете перфектния нюанс, който да пасне на заобикалящата ви среда.

Независимо дали е за дома, офиса или градината, пластмасовият кош ECOPLUS DUSTBIN "STD" е идеалният избор за хора, които се стремят към съвършенство във всеки детайл от ежедневието си. С размери 43 см x 37 см (височина 36,5 см), той предлага достатъчно място за вашите отпадъци, като същевременно остава компактен и лесен за поставяне във всяко пространство.

Избирайки пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" вие избирате едно от решенията на бъдещето - продукт, създаден с природата и нуждите на съвременния човек се има предвид. Направете крачка към по-чиста и организирана среда днес!

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  30л: 43 cm x 37 cm (h 36,5 cm)   
 • МАТЕРИАЛ:
  пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
   
Характеристики на контейнера
Обем30л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.