Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 35 литра

Пластмасово кошче 35 литра
Пластмасово кошче 35 литра
Пластмасово кошче 35 литра
Пластмасово кошче 35 литра
Пластмасово кошче 35 литра
Пластмасово кошче 35 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 35 литра
ХарактеристикиРАЗМЕРИ: 35л: 35 cм x 43 cм (h 47 cм)Материал: Рециклирана пластмасаЦВЕТОВЕ: зелено жълто синьо кафяво Пластмасов кош 35 литра В света на устойчивото развитие пластмасовият ECOLOGIC 2.0 "UT2" кош за отпадъци 35 литра не е само продукт, а  е символ на екологична отговорност и иновация. Създаден с внимание към детайла, той се отличава със своята функционалност и естетика, които са не само напълно съобразени със съвременните изисквания за селективно събиране на отпадъци... Read More
32.74 лв.
Без ДДС: 27.29 лв.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  35л: 35 cм x 43 cм (h 47 cм)
 • Материал: Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
   

Пластмасов кош 35 литра 

В света на устойчивото развитие пластмасовият ECOLOGIC 2.0 "UT2" кош за отпадъци 35 литра не е само продукт, а  е символ на екологична отговорност и иновация. Създаден с внимание към детайла, той се отличава със своята функционалност и естетика, които са не само напълно съобразени със съвременните изисквания за селективно събиране на отпадъци, но и с надежда за бъдещето благодарение на уникалните аксесоари за сметосъбиращи услуги.

Издръжливост и функционалност в едно кошче

Благодарение на пластмасовия кош за отпадъци ECOLOGIC 2.0 DUSTBIN "UT2", разработен от по-устойчиви и издръжливи материали, поддържането на чистотата в общините и частните пространства става не само лесно, но и ефективно.  

Безопасност и видимост при всякакви условия

Иновациите не свършват дотук. В допълнение към изключителната издръжливост, кошът ECOLOGIC 2.0 DUSTBIN "UT2" има и опция за отразяване. Този аксесоар е от решаващо значение при използване на кошчето при слаба светлина или тъмнина, като осигурява видимост и безопасност за минувачите и работниците по управление на отпадъците.

Екологични размери и материали

Изработен от рециклирана пластмаса, този ECOLOGIC 2.0 "UT2" 35 литра пластмасов кош за отпадъци е пример за екологичен подход към всеки аспект от неговото производство и употреба. С размери 35 см x 43 см и височина 47 см, той е достатъчно компактен, за да побере умерено количество отпадъци, но достатъчно голям, за да отговори на нуждите на повечето потребители както в дома, така и в обществени пространства.

Цветова гама за разнообразие и персонализиране

Наличен в различни цветове - зелен, жълт, син, кафяв - КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOLOGIC 2.0 "UT2" предоставя възможността да добавите характер и екологичност към избраната от вас система за селективно събиране на отпадъци. Цветовете са подбрани не само за естетически вид, но и за практично разпознаване на различни видове отпадъци.

Характеристики на контейнера
Обем35л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.