Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 40 литра

Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 40 литра
ХарактеристикиРАЗМЕРИ: 40л: 35 cм x 40 cм (h 54,5 cм)Материал: Рециклирана пластмасаЦВЕТОВЕ: зелено жълто синьо кафяво сиво Пластмасово кошче за отпадъци ECOLOGIC 2.0 "STD-R" 40L  Със създаването на пластмасовия кош за боклук ECOLOGIC 2.0 DUSTBIN "STD-R" 40 литра, в Алтомо ЕООД се стараем да предложим на нашите клиенти едно устойчиво и функционално решение в областта на селективното събиране на отпадъци. Нашата цел е да подкрепим усилията за по-чиста и екологична околна среда, като... Read More
32.78 лв.
Без ДДС: 27.32 лв.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  40л: 35 cм x 40 cм (h 54,5 cм)
 • Материал: Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
  сиво 

Пластмасово кошче за отпадъци ECOLOGIC 2.0 "STD-R" 40L  

Със създаването на пластмасовия кош за боклук ECOLOGIC 2.0 DUSTBIN "STD-R" 40 литра, в Алтомо ЕООД се стараем да предложим на нашите клиенти едно устойчиво и функционално решение в областта на селективното събиране на отпадъци. Нашата цел е да подкрепим усилията за по-чиста и екологична околна среда, като предлагаме продукт с висока функционалност и дълъг експлоатационен живот.

Предимства на ECOLOGIC 2.0

ECOLOGIC 2.0 "STD-R" КОШ  40 литра взема всичко най-добро в серията ECOLOGIC и го издига на следващото ниво. Повече от просто пластмасов кош - този продукт предлага комбинация от издръжливост, комфорт и иновативни функции:

 • Издръжлив: Пластмасовият кош ECOLOGIC 2.0 е оборудван със здрава дъска, която позволява лесна работа от сметосъбиращите машини и гарантира дълготрайна употреба.
 • Отразителна опция: осигуряването на безопасност е важно и отразяващата опция увеличава видимостта на кошчето през нощта и при лоши метеорологични условия.
 • Идеален за комунални услуги и общини: Благодарение на своята функционалност, ECOLOGIC 2.0 е идеален за използване в градски пейзажи и организации, които ги обслужват.
 • Устойчив материал: Изработена от висококачествена рециклирана пластмаса, кошът за смет допринася не само за опазването на околната среда, но и за устойчивото икономическо развитие.

Размерите на кошчето за отпадъци ECOLOGIC 2.0 "STD-R" 40l са оптимизирани за универсална употреба - 35 см x 40 см (височина 54,5 см), което го прави подходящ дори за по-ограничени пространства.

Цветове за всяка ситуация

Разбираме, че естетиката е важна в модерните градски и частни пространства. Ето защо кошчето ECOLOGIC 2.0 се предлагат в различни цветове - зелен, жълт, син, кафяв, сив и както винаги се предлагат и други нестандартни цветове, които могат да се регулират според индивидуалните нужди и предпочитания.

Характеристики на контейнера
Обем40л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.