Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 40 литра

Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасово кошче 40 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 40 литра
Пластмасов кош за отпадъци  ECOPLUS DUSTBIN "UT1" 40 литраКогато става въпрос за управление на битовите отпадъци, функционалността и екологията често са в конфликт с изискванията на нашите домове или офиси. Иновативният продукт ECOPLUS "UT1" 40 l пластмасов кош за отпадъци не само отговаря на тези изисквания, но и въплъщава устойчивост във всеки детайл.Second Life Plastic сертифицирани кошчета за отпадъци от серията ECOPLUS са доказателство за нашия ангажимент към опазването на околната среда. И... Read More
29.21 лв.
Без ДДС: 24.34 лв.

Пластмасов кош за отпадъци  ECOPLUS DUSTBIN "UT1" 40 литра

Когато става въпрос за управление на битовите отпадъци, функционалността и екологията често са в конфликт с изискванията на нашите домове или офиси. Иновативният продукт ECOPLUS "UT1" 40 l пластмасов кош за отпадъци не само отговаря на тези изисквания, но и въплъщава устойчивост във всеки детайл.

Second Life Plastic сертифицирани кошчета за отпадъци от серията ECOPLUS са доказателство за нашия ангажимент към опазването на околната среда. Изработено от най-малко 70% рециклирана пластмаса.  

Дизайн с мисъл за комфорт

Оборудван с един капак, пластмасовият кош ECOPLUS "UT1" е пример за удобството, което може да се осигури дори при ежедневни дейности, като например изхвърляне на боклук. Капакът предотвратява разпространението на неприятни миризми и улеснява изхвърлянето на всички видове отпадъци.

Издръжливост при всякакви условия 

Независимо от времето, кошът за отпадъци ECOPLUS "UT1" е надежден съюзник. Устойчиви както на високи, така и на ниски температури, кошчетата са идеални за различни среди и приложения. Независимо дали са на открито, в градина или в индустриална среда, те са проектирани да издържат на тежки условия, без да се деформират.

Лесно съхранение и пренасяне

За приключението на динамичното ежедневие мобилността е ключова. Вашият пластмасов кош зо боклук ECOPLUS "UT1"е оборудван с подсилена дръжка за лесно пренасяне. Гъвкавата, но още по-недеформируема пластмаса гарантира издръжливост дори при чести движения и употреба.

Размери и цветове за всяка стая

С размери 43 см x 37 см (височина 50 см) и капацитет от 40 литра, КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "UT1" е подходяща за различни помещения без компромис с капацитета. И най-добрата част? Предлага се в широка гама от цветове, които лесно ще се впишат в декора на всеки дом или офис - зелено, жълто, синьо, кафяво, сиво - изберете този, който най-добре отговаря на вашето пространство и предпочитания.

Характеристика

 • РАЗМЕРИ:
  40л: 43 cm x 37 cm (h 50 cm)    
 • МАТЕРИАЛ:
  Рециклирана пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
  кафяво
  сиво
Характеристики на контейнера
Обем40л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.