Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасово кошче 50 литра

Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасово кошче 50 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасово кошче 50 литра
Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 50 литраВсеки, който търси устойчив и надежден начин за съхраняване на боклука, ще оцени висококачествената пластмасова кофа ECOPLUS "STD" 50 литра. Продуктът е перфектната комбинация от функционалност и устойчивост, като същевременно се грижи за околната среда, благодарение на използването на 100% чист материал.Ергономичен дизайн за оптимална употребаПроектиран с мисъл за потребителя, ECOPLUS DUSTBIN "STD" 50L пластмасовия кош за отпадъци има единичен ка... Read More
36.71 лв.
Без ДДС: 30.59 лв.

Пластмасов кош за отпадъци ECOPLUS "STD" 50 литра

Всеки, който търси устойчив и надежден начин за съхраняване на боклука, ще оцени висококачествената пластмасова кофа ECOPLUS "STD" 50 литра. Продуктът е перфектната комбинация от функционалност и устойчивост, като същевременно се грижи за околната среда, благодарение на използването на 100% чист материал.

Ергономичен дизайн за оптимална употреба

Проектиран с мисъл за потребителя, ECOPLUS DUSTBIN "STD" 50L пластмасовия кош за отпадъци има единичен капак, който улеснява изхвърлянето на отпадъци, спестявайки време и усилия. Неговият интуитивен дизайн прави кошчето за отпадъци лесна за използване и подходяща както за домашна, така и за офис употреба.

Издръжливост при всякакви условия

Благодарение на високата си устойчивост на високи и ниски температури, този кош за отпадъци е идеален за различни условия. Материалът, от който е изработен, прави кошчето да остане гъвкаво и недеформируемо дори при интензивна употреба или външни влияния.

Подсилена дръжка за лесно пренасяне

Специално разработена подсилена дръжка осигурява комфорт при пренасяне на ECOPLUS DUSTBIN "STD" 50l пластмасов кош за отпадъци. Това прави продукта идеален за места, където е необходимо често изхвърляне на отпадъци.

Перфектен за всяко пространство

Независимо дали е предназначен за вътрешна или външна употреба, пластмасовият кош за отпадъци ECOPLUS се вписва естествено във всяка обстановка. Неговите размери от 43 см х 41 см (височина 54,5 см) осигуряват достатъчно място за събиране на боклук, без да заемат много място.

Екологичен избор

Нашият ангажимент е да предлагаме продукти, които са в хармония с околната среда. Изработен от основен материал, кошът за отпадъци ECOPLUS DUSTBIN е не само издръжлива, но и допринася за намаляване на пластмасовия отпечатък.

Разнообразие от цветове

Изберете зелено, жълто и синьо, за да създадете практично и естетично пространство. Благодарение на различни цветови опции, КОША ЗА ОТПАДЪЦИ ECOPLUS "STD" 50l може да бъде привлекателен акцент във вашето пространство или да се слее хармонично с околната среда.

Характеристики

 • РАЗМЕРИ:
  50л: 43 cm x 41 cm (h 54,5 cm)    
 • МАТЕРИАЛ:
  пластмаса
 • ЦВЕТОВЕ:
  зелено
  жълто
  синьо
Характеристики на контейнера
Обем50л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.