Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Държач за метална туба от 20 литра

Държач за метална туба от 20 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Държач за метална туба от 20 литра
Оптимизирано и безопасно решение за 20 литрови метални тубиИмате тръби, които винаги трябва да са достъпни, но никой не иска да има неприятностите да ги загуби по време на транспортиране или съхранение. Поради тази причина нашият нов продукт - 20 литров метален държач за туба е с дизайн, който отговаря на всички ваши изисквания по отношение на комфорт и безопасност.Поради постоянната загриженост на собствениците на метални туби за повреди и драскотини, 20-литровият държач за метални кутии е прое... Read More
64.94 лв.
Без ДДС: 54.12 лв.

Оптимизирано и безопасно решение за 20 литрови метални туби

Имате тръби, които винаги трябва да са достъпни, но никой не иска да има неприятностите да ги загуби по време на транспортиране или съхранение. Поради тази причина нашият нов продукт - 20 литров метален държач за туба е с дизайн, който отговаря на всички ваши изисквания по отношение на комфорт и безопасност.

Поради постоянната загриженост на собствениците на метални туби за повреди и драскотини, 20-литровият държач за метални кутии е проектиран с особено внимание. Здравата метална рамка осигурява издръжливостта, необходима за надеждна употреба. Освен това вградените подложки действат като буфер срещу досадни вибрации, генерирани по време на движение, предпазвайки тръбата от нежелано ожулване.

Персонализиране и комфорт

Нашата структура е проектирана да се справи с променливостта, която ежедневието ни предлага. Независимо дали сте в гараж, на камион или в склад, металната дръжка може бързо и лесно да се регулира на различни позиции, осигурявайки максимална функционалност. Опциите за сглобяване са внимателно обмислени, за да отговорят на вашите желания и нужди, което прави продукта практично допълнение към вашето оборудване.

Допълнителна сигурност

Ако имате нужда от допълнителни мерки за сигурност, металната дръжка е съвместима с катинар за допълнителна сигурност. Той е идеален избор за места, където е необходим контрол и регулиране на достъпа.

Технически спецификации

20-литров държач за метална тръба с размери 485 x 377 x 174 mm и тегло 2,87 kg го прави идеален за маневриране, като същевременно осигурява солидна и стабилна основа за тубата. Пътят от издръжливост до практичност е кратък, ако разполагате с правилните аксесоари.

Представяме продукт, който не само ще внесе ред и организация във вашето пространство, но и ще помогне да удължите живота на вашите инструменти. 20-литровият държач за метална туба не само ще бъде част от вашето оборудване - той ще се превърне в основен елемент, когато става въпрос за защита и надеждност.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Свързани продукти

Метална туба за гориво 20 литра, червена
Най-продаван
SKU: VP.515.00
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки ш..
84.00 лв.
Без ДДС:70.00 лв.
Купи
Метална туба за гориво 20 литра, зелена
Най-продаван
SKU: VP.515.00
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шоф..
84.00 лв.
Без ДДС:70.00 лв.
Купи