Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Метална туба за гориво 20 литра

Метална туба за гориво 20 литра
Метална туба за гориво 20 литра
Метална туба за гориво 20 литра
Най-продаван
Метална туба за гориво 20 литра
Метална туба за гориво 20 литра
Метална туба за гориво 20 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Метална туба за гориво 20 литра
Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червенаПредставяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шофьор, строител или пътешественик, който търси безопасно и надеждно решение за транспортиране на гориво. Тази висококачествена тубие изработена с внимание към детайла и има повишена защита срещу корозия, което гарантира нейната издръжливост и безопасност.Безупречно качество и иновативен дизайнВашата червена метална туба е проектирана да издържи теста на в... Read More
84.00 лв.
Без ДДС: 70.00 лв.

Открийте надеждността с 20-литрова метална туба за гориво, червена

Представяме ви 20-литрова метална туба за гориво, основен аксесоар за всеки шофьор, строител или пътешественик, който търси безопасно и надеждно решение за транспортиране на гориво. Тази висококачествена тубие изработена с внимание към детайла и има повишена защита срещу корозия, което гарантира нейната издръжливост и безопасност.

Безупречно качество и иновативен дизайн

Вашата червена метална туба е проектирана да издържи теста на времето и употребата. Стените му са с дебелина 0,9 мм, което гарантира издръжливост без компромис. Вътрешното покритие от бензиноустойчив емайл предотвратява вътрешната ръжда, а праховото покритие осигурява не само естетичен вид, но и допълнителна защита срещу корозия.

Максимална безопасност при използване и транспорт

Ключовият аспект при избора на туба за гориво е безопасността. Нашият продукт ви предлага уникални предимства - от патентования заключващ щифт за непропусклива работа до широкия вентилационен канал, можете да се насладите на постоянно наливане на гориво за по-малко от 25 секунди.

Проектиран с мисъл за практичност и комфорт на работа

Благодарение на тристранната дръжка, металната туба за гориво с вместимост 20 литра улеснява транспортирането и позволява удобно носене от двама души. Тази опция е особено полезна при труден терен или когато теглото на горивото трябва да се разпредели равномерно между двама души.

Сертификати за качество и съответствие с международните стандарти

Прецизно изработени, на