Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
Бетонен кош за разделно събиране на сметЗнаете ли, че средно човек произвежда около 1 килограм боклук на ден? Или че над 75% от отпадъците, които изхвърляме, всъщност могат да бъдат рециклирани? Благодарение на кошчетата за разделно събиране от Енчо Енчев - ЕТЕ, това число е не само постижимо, но и се превръща в реално действие за по-чиста и зелена планета.Качество и издръжливост в едноИнвестирайте в бъдещето благодарение на бетонни кошчета, които се отличават със здравина и издръжливост. Израбо... Read More
3,358.48 лв.
Без ДДС: 2,798.73 лв.

Бетонен кош за разделно събиране на смет

Знаете ли, че средно човек произвежда около 1 килограм боклук на ден? Или че над 75% от отпадъците, които изхвърляме, всъщност могат да бъдат рециклирани? Благодарение на кошчетата за разделно събиране от Енчо Енчев - ЕТЕ, това число е не само постижимо, но и се превръща в реално действие за по-чиста и зелена планета.

Качество и издръжливост в едно

Инвестирайте в бъдещето благодарение на бетонни кошчета, които се отличават със здравина и издръжливост. Изработени от високоякостен бетон, с хомогенна структура и обогатени с мраморни или гранитни камъни, кошовете на Енчо Енчев - ЕТЕ са не само надеждни, но и естетични. Повърхността им е декорирана с деликатен релеф, който допълнително подчертава високото качество на кошчето. Специалното покритие прави продукта устойчив на всякакви метеорологични условия, а поддръжката е детска игра.

Разнообразие и адаптивност

Дизайнът на бетонния кош е проектиран да посреща нуждите и предпочитанията на всеки. Благодарение на възможността за комбиниране на различни цветове камъни, коша се вписват перфектно във всяка градска или паркова среда. Металният капак предпазва съдържанието и е обработен с епоксиден грунд с цинков естер за допълнителна защита.

Практичност и елегантност

Не само функционалност, но и привлекателен външен вид. Самостоятелни бетонни кошчета от Енчо Енчев - ЕТЕ са идеални за всяко обществено пространство - от градини и паркове до почивни станции и училищни площадки. Чистите линии и модерният дизайн правят тези кошчета естетическо допълнение към всяка среда, като същевременно осигуряват практични функции за селективно събиране на отпадъци.

Принос към екологията

С всяка допълнителна рециклирана хартия спестяваме до 32 литра питейна вода. Кошчетата за отпадъци от Енчо Енчев - ЕТЕ са нещо повече от място за боклук, те са вашата инвестиция в бъдещето на нашата планета.  

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.