Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
Бетотнен кош за разделно събиране на смет на Енчо Енчев - ETEСъвременните екологични изисквания диктуват посоката на любовта ни към планетата и опазването на природните ресурси. Ето защо, когато става въпрос за селективно събиране на отпадъци, изборът на подходящ кош за разделно събиране става от решаващо значение. Енчо Енчев - ETE предлага решение, което не само обслужва нашата среда, но и има страхотен дизайн, адаптиран към градската среда.Високо устойчива конструкцияИнвестирайте в издръжливос... Read More
4,981.01 лв.
Без ДДС: 4,150.84 лв.

Бетотнен кош за разделно събиране на смет на Енчо Енчев - ETE

Съвременните екологични изисквания диктуват посоката на любовта ни към планетата и опазването на природните ресурси. Ето защо, когато става въпрос за селективно събиране на отпадъци, изборът на подходящ кош за разделно събиране става от решаващо значение. Енчо Енчев - ETE предлага решение, което не само обслужва нашата среда, но и има страхотен дизайн, адаптиран към градската среда.

Високо устойчива конструкция

Инвестирайте в издръжливост и качество с коша за разделно събиране изработен от бетон с подсилена с влакна структура. Мозаечният абажур, съставен от внимателно подбрани мраморни или гранитни камъни, придава на продукта уникален и изключителен вид. Кошът за разделно събиране, покрит със специално защитно покритие, е устойчив на мръсотия и атмосферни условия, което улеснява поддръжката и удължава живота на продукта.

Подобрена безопасност и хигиена

Интегрираната маркировка на отделните видове отпадъци и вътрешен кош от поцинкована стомана подсилват идеята за хигиена и организиране на селективно събиране. Революционният дизайн осигурява лесен достъп за почистване, а вграденото заключващо устройство е устойчиво на вандализъм и злоупотреба.

Завършване на градския пейзаж

Благодарение на разпознаваемите цветове, кошът за разделно събиране се превръща в естетическо допълнение към всеки интериор. Независимо дали е поставен в парк, до големи търговски центрове или украсява зони с голям трафик, той ефективно се интегрира и насочва вниманието на всеки минувач към важността и лекотата на рециклирането.

Принос към околната среда

Използвайки кошчета за разделно събиране на отпадъци от Енчо Енчев – ЕТЕ, Вие допринасяте за едно по-чисто и здравословно бъдеще. Всяка рециклирана хартия, пластмаса или стъкло намалява отпадъците и помага за опазването на природните ресурси. Подчертайте своята отговорност към природата, като дадете възможност на гражданите лесно и ясно да разделят различните видове отпадъци с тези иновативни и надеждни кошчета за разделно събиране на отпадъци.

Характеристика

МатериалБетон, мрамор, гранит, метал
Повърхностна обработкаПрахово боядисване, защитно покритие
Вградено заключващо устройствоДа
Устойчив на атмосферни влиянияДа
Сила на звука подходящ за обществени пространств

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.