Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
Бетонни кошчета за разделно събиранеКошът за разделно събиране на отпадъци е иновативно решение, което променя начина, по който мислим за отпадъците и тяхното изхвърляне. Проектиран за издръжливост, този кош е изработен от бетон с висока якост, подсилен с влакна и е с елегант на мозаечна структура. Благодарение на широката гама от естествени камъни мрамор и гранит, той допринася за уникалната естетика на всяко пространство.Висока устойчивост и функционалностСпециално защитно покритие гарантира у... Read More
2,972.24 лв.
Без ДДС: 2,476.87 лв.

Бетонни кошчета за разделно събиране

Кошът за разделно събиране на отпадъци е иновативно решение, което променя начина, по който мислим за отпадъците и тяхното изхвърляне. Проектиран за издръжливост, този кош е изработен от бетон с висока якост, подсилен с влакна и е с елегант на мозаечна структура. Благодарение на широката гама от естествени камъни мрамор и гранит, той допринася за уникалната естетика на всяко пространство.

Висока устойчивост и функционалност

Специално защитно покритие гарантира устойчивост на мръсотия и атмосферни условия, като по този начин удължава живота на коша. Включените метални капаци, покрити със защитен естер-епоксидно-цинков грунд и прахово боядисани, осигуряват допълнителна защита срещу корозия и подчертават отделните цветове синьо, зелено и жълто.  

Принос към околната среда  

Всеки елемент от отделен кош за боклук оказва влияние върху околната среда. Например събирането на рециклируема хартия е по-важно от всякога - всеки килограм спестява до 32 литра необходима питейна вода. Избирайки този продукт, вие не само оптимизирате управлението на отпадъците, но и активно допринасяте за опазването на нашата планета.

Безопасност и лесна поддръжка

С вътрешен кош, изработен от галванизиран метал, отделен кош за отпадъци улеснява процесите на рециклиране и осигурява лесен достъп за почистване и поддръжка. Вградената в капака ключалка осигурява защита срещу неразрешено отваряне и вандализъм, като по този начин гарантира дългосрочна инвестиция в чистота и ред.

Перфектен за всеки градски пейзаж

Кошът за разделно събиране на отпадъци от Енчо Енчев - ETE е създаден, за да обогати фасадата на различни пространства - от паркове и градини до автобусни спирки, метростанции, гари и терминали. Той е еднакво подходящ за частни зони като хотели, търговски центрове и офис сгради. Комбинирайки функционалност и визуална привлекателност, той е не само практично, но и стилно допълнение към всяка среда.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.