Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака тип Ракла, 1100

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака тип Ракла, 1100
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака тип Ракла, 1100
Пластмасов контейнер за отпадъци, капак в капака - 1100 литра Наличието на надежден контейнер за отпадъци е важно за ефективното и хигиенично боравене с битови и промишлени отпадъци. И тук на помощ идва революционният пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капак 1100 литра - съвършенство в сметосъбирането и транспортирането, предназначено да улесни и оптимизира работата както на общински служби, така и на частни фирми.Изработен от висококачествен HDPE материал и UV стабилизиран, този пластма... Read More
421.20 лв.
468.00 лв.
Без ДДС: 351.00 лв.

Пластмасов контейнер за отпадъци, капак в капака - 1100 литра 

Наличието на надежден контейнер за отпадъци е важно за ефективното и хигиенично боравене с битови и промишлени отпадъци. И тук на помощ идва революционният пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капак 1100 литра - съвършенство в сметосъбирането и транспортирането, предназначено да улесни и оптимизира работата както на общински служби, така и на частни фирми.

Изработен от висококачествен HDPE материал и UV стабилизиран, този пластмасов контейнер не само гарантира издръжливост, но е и устойчив на екстремни температури и различни външни влияния. Независимо дали е поставен под жаркото слънце или в мразовита зимна среда, той запазва своята функционалност и форма благодарение на уникалните си свойства.

Благодарение на своята водоустойчивост и гладко, лъскаво покритие, той предотвратява натрупването на о