Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака, 1100 литра

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака, 1100 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака, 1100 литра
Пластмасов контейнер с капак в капака за отпадъци 1100 - литраВ нашия постоянен стремеж към чистота и ред, пластмасовият контейнер за отпадъци с капак, 1100 литра е идеалното решение за събиране и съхранение на големи количества отпадъци. Проектиран с внимание към детайла и изработен от висококачествени материали, този контейнер е въплъщение на издръжливост и функционалност.Здраве и издръжливост при всякакви условияИзработен от висококачествен HDPE (полиетилен с висока устойчивост) и UV-стабилиз... Read More
421.20 лв.
468.00 лв.
Без ДДС: 351.00 лв.

Пластмасов контейнер с капак в капака за отпадъци 1100 - литра

В нашия постоянен стремеж към чистота и ред, пластмасовият контейнер за отпадъци с капак, 1100 литра е идеалното решение за събиране и съхранение на големи количества отпадъци. Проектиран с внимание към детайла и изработен от висококачествени материали, този контейнер е въплъщение на издръжливост и функционалност.

Здраве и издръжливост при всякакви условия

Изработен от висококачествен HDPE (полиетилен с висока устойчивост) и UV-стабилизиран, този пластмасов контейнер може да издържи на екстремни температурни амплитуди, без да губи свойствата си. Химическата и биологична устойчивост допринасят за неговата дълготрайност, дори и при най-тежки условия.  

Оптимален дизайн за максимална ефективност

С плосък капак, който приляга идеално към тялото, 1100-литровият пластмасов контейнер  осигурява з