Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип Ракла, 770
Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип ракла, 770 литраС нарастващите изисквания за ефективност и екологичност при управление на отпадъците, пластмасовият контейнер за отпадъци с плосък капак, тип чистачка, 770 литра е сред предпочитаните решения както за домакинствата, така и за фирмите. Отличава се с множество функционални характеристики, които спомагат за оптимизиране на процесите на събиране и транспортиране на отпадъци.Издръжливост и стабилностКонтейнерът е изработен от високок... Read More
375.84 лв.
417.60 лв.
Без ДДС: 313.20 лв.

Пластмасов контейнер за отпадъци с плосък капак тип ракла, 770 литра

С нарастващите изисквания за ефективност и екологичност при управление на отпадъците, пластмасовият контейнер за отпадъци с плосък капак, тип чистачка, 770 литра е сред предпочитаните решения както за домакинствата, така и за фирмите. Отличава се с множество функционални характеристики, които спомагат за оптимизиране на процесите на събиране и транспортиране на отпадъци.

Издръжливост и стабилност

Контейнерът е изработен от висококачествен HDPE материал, стабилизиран от UV лъчи, което осигурява непоколебима устойчивост на различни климатични условия, от ниски температури до изгарящо слънце, както и на химически и биологични въздействия . Водоустойчивото покритие гарантира, че той остава функционален и несравним във времето.

Функционалност и мобилност

С капацитет от 770 литра и товароносимост от 360 кг, този тип ракла е идеален за съхранение на големи количества отпадъци, без да се налага да ги изваждате често. Освен това четирите масивни колела с блокираща спирачка правят контейнера лесен за маневриране, стабилен и безопасен на всякакви повърхности.

Плоският капак осигурява плътно затваряне и предотвратява разпространението на миризми и навлизането на вода. Дългата дръжка на капака и страничните д