Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Смарт накрайник за 5 и 10 литрови метални туби Classic

Смарт накрайник за 5 и 10 литрови метални туби Classic
Най-продаван
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Смарт накрайник за 5 и 10 литрови метални туби Classic
Накрайник за 5 и 10 литрови метални туби е подходящ за всички видове малки двигатели на моторни триони, косачки, мотоциклети, ATV, генератори и други. Иновативният накрайник, които Ви предлагаме предпазва от преливане. Предвазва околната среда и същевременно намалява загубите на гориво до 0. Накрайник за 5 и 10 литровите ни метални туби автоматично спира при достигане на максималния капацитет на резервора и се затрваря отново автоматично, когато го махнете от резервоара. По този начин практическ... Read More
31.44 лв.
Без ДДС: 26.20 лв.

Накрайник за 5 и 10 литрови метални туби е подходящ за всички видове малки двигатели на моторни триони, косачки, мотоциклети, ATV, генератори и други. Иновативният накрайник, които Ви предлагаме предпазва от преливане. Предвазва околната среда и същевременно намалява загубите на гориво до 0. Накрайник за 5 и 10 литровите ни метални туби автоматично спира при достигане на максималния капацитет на резервора и се затрваря отново автоматично, когато го махнете от резервоара. По този начин практически е невъзможно да разлеете гориво използвайки този тип накрайник.

 

Революционен интелигентен накрайник за класически метални туби с вместимост 5 и 10 литра

Открийте най-новото допълнение към арсенала на всеки градинар, ентусиаст „Направи си сам“ или любител на моторните спортове - Интелигентната 5 и 10-литрова класическа метална тръбна дюза. Този иновативен продукт е създаден, за да улесни процеса на препълване и да предотврати нежелани събития, които често възникват при дозиране на гориво в малки двигатели на различни устройства и машини.

Екологични и ефективни

Възползвайте се от бъдещата технология днес, като изберете Smart Tip Classic. В допълнение към предотвратяването на разлив на гориво и опазването на околната среда, той ефективно намалява загубите на гориво до абсолютна нула. Умен дизайн, този накрайник осигурява перфектно уплътнение, когато резервоарът достигне максимален капацитет и елиминира риска от разливи.

Интуитивен и удобен

Използването накласическия интелигентен метален накрайнике изненадващо лесно. Той е проектиран да улеснява процеса на наливане - след като бъде прикрепен към метална тръба, той автоматично стартира и спира дозирането, осигурявайки безпроблемно наливане без риск от разливане или замърсяване.

Универсален и съвместим

Уникалността на Smart Tip Classic се крие в неговата гъвкавост. Съвместим е с всички видове малки двигатели - от моторни триони, косачки и мотоциклети до ATV, генератори и много други устройства. Тази функция го прави незаменим помощник в много ситуации.

Здраве и надеждност

Базиран на качествена изработка и издръжливи материали, Smart Tip Classic гарантира издръжливост и изключителна надеждност. Той е изпробван и тестван, за да издържи на тежка употреба и да гарантира безопасност независимо от условията.

Не позволявайте на случаен разлив или загуба на гориво да ви попречи. СSmart Tip за класически метални тръби от 5 и 10 литравие инвестирате в бъдещето на устойчивостта и ефективността. Добавете този иновативен аксесоар към кутията си с инструменти и се насладете на безпроблемно наливане и използване ден след ден.

Поръчайте Smart Tip Classic в нашия онлайн магазин сега и променете начина, по който управлявате горивото във вашите операции. Безопасността и комфортът са на една ръка разстояние!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.