Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ

КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
КОШ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ
Бетонни кошчета за разделно събиране на отпадъциВ динамичния и екологичен свят, в който живеем, селективното сметосъбиране е не само проява на гражданска отговорност, но и задължителна практика за опазване на природата и устойчиво развитие. Кошът за разделно събиране на отпадъци на Енчо Енчев-ETE е уникално решение за всяка градска среда, което добавя стил и функционалност към обществените пространства, като същевременно подпомага екологичните дейности на хората.Бесмъртен дизайн и изключителна и... Read More
2,670.01 лв.
Без ДДС: 2,225.01 лв.

Бетонни кошчета за разделно събиране на отпадъци

В динамичния и екологичен свят, в който живеем, селективното сметосъбиране е не само проява на гражданска отговорност, но и задължителна практика за опазване на природата и устойчиво развитие. Кошът за разделно събиране на отпадъци на Енчо Енчев-ETE е уникално решение за всяка градска среда, което добавя стил и функционалност към обществените пространства, като същевременно подпомага екологичните дейности на хората.

Бесмъртен дизайн и изключителна издръжливост

Изработен от комбинация от бетон с висока якост с хомогенна мозаечна структура и метал, коша за разделно събиране на отпадъци гарантира дълготрайна употреба и може да бъдат интегрирани в различни архитектурни стилове. Стоманобетонът и фиброармировката са само част от характеристиките, които правят този модул изключително устойчив на агресивни атмосферни условия и механични натоварвания, а мозаечната повърхност с релефно покритие добавя естетическа стойност и комплексност.

Цветове и функционалност в съответствие със знака за рециклиране

Разпознаваемите цветове на разделното събиране - синьо, зелено и жълто - са нанесени върху металните капаци на коша за разделно събиране, които са обработени и защитени, за да осигурят максимална издръжливост. Естерно-епоксидно-цинковият грунд с прахово покритие са решения, които предпазват метала от корозия и подчертават външния вид на коша в съответствие с предназначението му.

Уникални аксесоари и персонализация

Със собствен вътрешен поцинкован метален кош за събиране на рециклируеми отпадъци и възможност за анкериране към пода, бетонният кош на Енчо Енчев-ЕТЕ гарантира безопасност и удобство. Знаците, интегрирани в структурата, показват на потребителите какви отпадъци могат да бъдат изхвърлени, а възможността за добавяне на ключалка осигурява още по-голяма гъвкавост и сигурност.

Принос и осведоменост за околната среда

Чрез използването на кош за разделно събиране, всеки от нас допринася за намаляване на въглеродния си отпечатък - възстановяването на рециклирано стъкло може да спести значителни количества CO2 от изпускане в атмосферата. Енчо Енчев-ЕТЕ доставя продукт, който поддържа устойчиви практики и внася естетика и функционалност във всеки градски пейзаж.

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.