Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци тип Ракла, Urban, 1100 литра

Пластмасов контейнер за отпадъци тип Ракла, Urban, 1100 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци тип Ракла, Urban, 1100 литра
Пластмасов градски контейнер 1100 литраПредставяме ви дълготрайно и надеждно решение за управление на големи количества отпадъци - Пластмасов контейнер за отпадъци с капак, тип ракла, градски, 1100 литра. Подходящ както за бизнес сгради, така и за обществени пространства, този контейнер съчетава дизайн и функционалност, за да отговори на всички ваши нужди за ефективно изхвърляне на отпадъци.Максимална издръжливост и безопасностНашите пластмасови градски контейнери са изработени от висококачестве... Read More
421.20 лв.
468.00 лв.
Без ДДС: 351.00 лв.

Пластмасов градски контейнер 1100 литра

Представяме ви дълготрайно и надеждно решение за управление на големи количества отпадъци - Пластмасов контейнер за отпадъци с капак, тип ракла, градски, 1100 литра. Подходящ както за бизнес сгради, така и за обществени пространства, този контейнер съчетава дизайн и функционалност, за да отговори на всички ваши нужди за ефективно изхвърляне на отпадъци.

Максимална издръжливост и безопасност

Нашите пластмасови градски контейнери са изработени от висококачествен HDPE материал, който е устойчив на UV радиация и екстремни температурни колебания, както и на агресивни химикали. Благодарение на своята устойчивост на външни фактори като слънце и влага, този контейнер гарантира много години безпроблемна употреба.

Иновативен дизайн

Благодарение на практичния обърнат капак, пластмасовият контейнер Urban 1100 l осигурява безопасно прикриване на съдържанието и защита от неприятни миризми. Перфектното прилягане на капака към тялото и удобната изпъкнала дръжка улесняват отварянето и затварянето на контейнера.

Лесна мобилност

За по-лесно транспортиране, контейнерът Urban Chest е оборудван с четири големи колела, две от които имат блокираща спирачна система. Това гарантира лесно пренасяне дори когато контейнерът е напълно зареден.

Изключителна практичност

С общо четири монолитни дръжки, интегрирани в структурата на контейнера, вие осигурявате максимална маневреност. Допълнителната характеристика на подсилената пита с пчелна пита позволява лесна работа от камиони за боклук, гарантирайки съответствие със стандарта EN 840.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

 • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
 • Обем: 1100 л. 
 • Полезен товар:  510 кг. 
 • Дължина – 1377 мм. 
 • Широчина – 1074 мм. 
 • Височина – 1355 мм. 
 • Основа на чопа за разтоварване с размери: 460 мм на 250 мм.
 • Устойчив на високи и ниски температури, химическо и биологическо въздействие, без кадмий. Водоустойчиви.
 • Капак: плосък, прилепващ плътно към тялото, изпъкнала дръжка за по-лесно обслужване. 
 • Опорни колела: 4 броя, от които 2 броя с блокираща спирачна система, диаметър 200 мм. 
 • Ръкохватки за дърпане на контейнера: монолитни в тялото (нера