Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака 1100 литра

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака 1100 литра
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака 1100 литра
Пластмасов контейнер за отпадъци Urban Chest с капак, 1100 литраВремето, в което живеем сега, изисква устойчиви и практични решения повече от всякога, които да помогнат за посрещане на днешните предизвикателства за градската чистота. Пластмасов контейнер Rakla Urban, 1100 литра е надежден съюзник на всеки градски пейзаж, който съчетава голям капацитет, издръжливост и безупречна функционалност.Изключително издържливИзработен от иновативен HDPE материал, нашият пластмасов контейнер за боклук с кап... Read More
421.20 лв.
468.00 лв.
Без ДДС: 351.00 лв.

Пластмасов контейнер за отпадъци Urban Chest с капак, 1100 литра

Времето, в което живеем сега, изисква устойчиви и практични решения повече от всякога, които да помогнат за посрещане на днешните предизвикателства за градската чистота. Пластмасов контейнер Rakla Urban, 1100 литра е надежден съюзник на всеки градски пейзаж, който съчетава голям капацитет, издръжливост и безупречна функционалност.

Изключително издържлив

Изработен от иновативен HDPE материал, нашият пластмасов контейнер за боклук с капак в капак е устойчив на UV радиация и екстремни температурни разлики. Той остава непроменен както през горещото лято, така и през студената зима. А то се знае – качеството на материала е гаранция за дългия живот на всяка инвестиция.

Сигурност и комфорт

Функционалният дизайн включва четири колела за лесно маневриране, две от които са оборудвани с надеждна спирачна система. Освен това нашият пластмасов контейнер има монолитни дръжки, осигуряващи удобно движение, без скърцане или разхлабване - гаранция за стабилност при всяко предизвикателство.

Лесен за обслужване

Изработен с иновативен капак в капака, той осигурява лесен достъп и отлично уплътняване. Благодарение на изпъкналата дръжка и подсиления гребен, контейнерът е лесен за използване и съвместим с повечето съвременни системи за изхвърляне на отпадъци, в съответствие със стандартите EN 840 - 2/5/6 и DIN 1501-1.

Непоколебим в суматохата на ежедневието

Сайтът на Алтомо ЕООД позволява на клиентите да поръчат общински пластмасови контейнери за отпадъци с необходимите спецификации като цвят и доставка. Всеки продукт отговаря на строги стандарти за високо качество, издръжливост и товароносимост над  510 кг.

И да не забравяме - контейнер с капацитет от