Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака,Ракла,Urban,1100

Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака,Ракла,Urban,1100
-10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасов контейнер за отпадъци с капак в капака,Ракла,Urban,1100
Пластмасов контейнер с капак в капака, тип ракла, 1100 литраРазгледайте пластмасовия градски контейнер капак в капака: едно наистина впечатляващо решение за управление на отпадъците. С гигантски обем от 1100 литра този контейнер за камиони е не само практичен, но и изработен от висококачествен HDPE материал, който е стабилизиран и устойчиви на радиация UV до екстремни температури и химични въздействия.Светът на рециклирането и отпадъците изисква иновации и смелост за разработване на продукти, ко... Read More
421.20 лв.
468.00 лв.
Без ДДС: 351.00 лв.

Пластмасов контейнер с капак в капака, тип ракла, 1100 литра

Разгледайте пластмасовия градски контейнер капак в капака: едно наистина впечатляващо решение за управление на отпадъците. С гигантски обем от 1100 литра този контейнер за камиони е не само практичен, но и изработен от висококачествен HDPE материал, който е стабилизиран и устойчиви на радиация UV до екстремни температури и химични въздействия.

Светът на рециклирането и отпадъците изисква иновации и смелост за разработване на продукти, които улесняват ежедневието ни. Тук е полезен градският пластмасов контейнер с капак в капака, проектиран за максимална ефективност и комфорт при използване.

Интелигентен дизайн за безпроблемна употреба

Благодарение на добре обмисления дизайн, контейнерът има гладко и лъскаво покритие, което е водоустойчиво и улеснява почистването. Плоският капак, допълнен с изпъкнала дръжка, не само затваря плътно, но също така улеснява отварянето и затварянето на контейнера.

Надеждност и издръжливост

При никакви обстоятелства не трябва да подценявате здравината и издръжливостта на този контейнер. Монолитните (неразглобяеми) дръжки позволяват лесно дърпане - безопасността, която очакваме от продукт, предназначен за интензивна употреба. Подсилен гребен за работа с камиони за боклук осигурява дълготрайна работа на пластмасовия контейнер.

Освен това, контейнерът отговаря на строгите европейски стандарти EN 840 – 2/5/6, което означава, че може да се обработва от модерни камиони за боклук, които отговарят на 1501- 1 стандарт.

Екологично отговорен и визуално привлекателен

Във времена на най-голямо екологично съзнание, пластмасовият градски контейнер с капак не съдържа кадмий - това е ясен сигнал, че избирате екологичен продукт. Предлага се в няколко цвята - зелен, черен и син, което го прави едновременно функционален и визуално атрактивен във всяка среда.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

  • Материал: HDPE, UV-стабилизиран
  • Обем: 1100 л. 
  • Полезен товар:  510 кг. 
  • Дължина – 1377 мм. 
  • Широчина – 1074 мм. 
  • Височина – 1355 мм.