Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6

Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire 9M6
Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при транспортиране. Алуминиевите бутилки намират предназначени в промишлените сектори занимаващи се с храни, аромати, есенции, етерични масла, хранителни масла, екстракти, аромати и други. Подходящи са за съх... Read More
4.32 лв.
Без ДДС: 3.60 лв.

Алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 125мл. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при транспортиране. Алуминиевите бутилки намират предназначени в промишлените сектори занимаващи се с храни, аромати, есенции, етерични масла, хранителни масла, екстракти, аромати и други. Подходящи са за съхранение на продукти с висока стойност като розово масло. В тези алуминиеви съдове можете да държите и различни видове етерични масла като: масло от риган, масло от исоп, масло от маточина, масло от бял равнец, масло от немска лайка, масло от кориандър, масло от римска лайка, масло от хвойна, масло от босилек, масло от здравец, и други. Алуминиевите бутилки на Tournaire, които предлагаме са най - качествената и сигурна опаковка за вашите продукти. Тези алуминиеви съдове са направени по най - високите стандарти и технологии, резултат от двеста годишния опит на Tournaire Group в производството на алуминиеви изделия.

           ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал - 100% рециклируем алуминии
 • Обем - 125мм
 • Цвят - сив
 • Форма - Цилиндрична
 • Дръжка - Не
 • Тегло - 30гр.
 • Диаметър на глава - 19мм

Запознайте се с иновативната алуминиева бутилка 125 мл. 9M6

Турнир

Когато става дума за съхранение и транспортиране на висококачествени течни продукти, Алуминиевата бутилка Tournaire 9M6 е най-добрият избор. Отличаваща се с издръжливост, уникален дизайн и функционалност, тази бутилка се представя като надежден партньор в защитата на качеството на вашите продукти.

Открийте предимствата на капацитета от 125 ml. 9M6

Турнир

Качеството е в детайлите и нашата алуминиева бутилка от 125 ml е направена с внимание към всеки детайл. Изработена от цяло парче висококачествен алуминий, бутилката не само привлича вниманието със своята елегантност, но и осигурява пълна защита на съдържанието вътре.

Благодарение набезшевната структура125 мл. Алуминиевата бутилка Tournaire 9M6 предпазва от външни влияния като удари и натиск, като гарантира, че вашите продукти остават непокътнати по време на транспортиране. Именно тази функция го прави идеален избор за съхранение на течности с висока стойност катоетерични масла, аромати и есенции.

Гъвкавост и техническо съвършенство

Използване наалуминиева бутилка от 125 мл. Tournaireнадхвърля границите на обикновената опаковка. Той е проектиран да отговори на нуждите на различни промишлени сектори, включително хранително-вкусовата и парфюмерийната промишленост. Независимо дали става въпрос за масло от риган, масло от кориандър или розово масло, всички тези течности запазват своята чистота и същност в защитената среда на нашите бутилки.

Произведен по най-високи стандарти за качество,125мл. Алуминиевите бутилки Tournaire 9M6 са резултат от дългогодишен опит и иновации на Tournaire Group - компания, която има изключителен принос в производството на алуминиеви контейнери.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
 • Материал: 100% рециклируем алуминий
 • Обем: 125 ml
 • Цвят: сив
 • Форма: цилиндрична
 • Дръжка: Не
 • Тегло: 30 гр.
 • Диаметър на главата: 19 mm

Салуминиева бутилка от 125 ml. Tournaire 9M6който ви предоставяме, вие инвестирате в защита и поддържане на качеството на вашите продукти. Нека вашата марка се откроява с висококачествена опаковка, която говори не само за престиж, но и за дългосрочно обслужване на клиентите.

Не позволявайте на евтините опаковки да намалят качеството на вашите продукти. Изберете алуминиева бутилка от 125 ml. Tournaire 9M6- символ на иновация и надеждност.

Характеристики
Обем125мл

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.