Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Паркинг ограничители и огледала

Паркинг ограничители: Вашият персонален страж на паркомястото

Когато става дума за персоналното Ви паркомясто, нищо не е по-разочароващо от намирането му заето от друг автомобил. Паркинг ограничителите са идеалното решение на този проблем. Те действат като физическа бариера, която предотвратява неоторизирано използване на вашето паркомясто, като по този начин гарантират неговата непрекъсната наличност за Вас и Вашите нужди.

 • Издръжливост: Създадени да устояват на различни атмосферни условия и интензивна употреба.
 • Универсалност: Подходящи за употреба в жилищни и комерсиални обекти.
 • Лесен монтаж: С монтаж, който не изисква специални умения или сложни инструменти.
 • Функционалност: Оборудвани с механизми за заключване, които гарантират щита на Вашето паркомясто.

Паркинг огледала: Вашето трето око в областта на паркирането

В тесните градски условия, видимостта при паркиране често може да бъде ограничена. Паркинг огледалата предоставят решение на този често срещан проблем, като увеличават видимостта и намаляват риска от пътно-транспортни произшествия на паркинга. Те са неоценим помощник в обезпечаването на безопасна обстановка както за шофьорите, така и за пешеходците.

 • Повишена видимост: Огледалата помагат за видимостта на “слепите” зони.
 • Намаляване на инцидентите: Подобряват обзора на водачите при маневриране и намаляват риска от удари и инциденти.
 • Разнообразие от модели: Могат да бъдат монтирани на стени, тавани или дори стълбове, зависимо от изискванията на Вашата паркинг зона.
 • Здравина: Изработени са от устойчиви материали, които гарантират дългогодишна употреба.

Ползи от интегрирането на паркинг ограничители и огледала

С внедряването на паркинг ограничители и огледала във вашата паркинг зона, вие инвестирате не само в собствената си удобство, но и в повишаване на общата безопасност. Ето основните ползи, които те носят:

 1. Ефективност и наредба: Оптимизират използването на пространството на паркинга, като налагат ред и контрол върху паркиране.
 2. Лична сигурност: Минимизират възможността за кражба или вандализъм на Вашето паркомясто.
 3. Защита на собствеността: Защитават Вашия автомобил и имущество от потенциални повреди, причинени от други паркиращи.
 4. Спестяване на време и стрес: Намаляват времето, изразходвано за търсене на свободно място, и свързания с това стрес.
 5. Универсална приложимост: Идеални за разнообразни типове паркинги - от частни жилищни до бизнес и обществени.

Изборът на качествени паркинг ограничители и огледала е стъпка към модерно и безопасно паркиране. Не чакайте до изникване на проблема, бъдете предвидливи и гарантирайте оптималната работа на Вашето паркинг пространство още днес.  

Гумена рампа за достъп H100 е произведена от висококачествен, еластичен каучук. Рампата разполага с жълти, интегрирани светлоотразителни ленти, които я правят видима дори в недобре осветени участъци. Тази гумена рампа за достъп намира приложение в складове, обществени места, гаражи, паркинги, фабрик..
118.80 лв.
Без ДДС:99.00 лв.
Купи
Изпъкнало куполно огледало на Ф=1000мм се използва в търговски площи, складове, производствени помещения и други места с ограничена видимост. Куполното огледало отразява по - голямо зрително поле от плоското. Изпъкналото куполно огледало се използва в системи за наблюдение, за да осигури широко..
285.12 лв.
Без ДДС:237.60 лв.
Купи
Изпъкнало куполно огледало на Ф=600мм се използва в търговски площи, складове, производствени помещения и други места с ограничена видимост. Куполното огледало отразява по - голямо зрително поле от плоското. Изпъкналото куполно огледало се използва в системи за наблюдение, за да осигури широкоъгълен..
130.68 лв.
Без ДДС:108.90 лв.
Купи
Изпъкнало куполно огледало на Ф=700мм се използва в търговски площи, складове, производствени помещения и други места с ограничена видимост. Куполното огледало отразява по - голямо зрително поле от плоското. Изпъкналото куполно огледало се използва в системи за наблюдение, за да осигури широкоъ..
158.40 лв.
Без ДДС:132.00 лв.
Купи
Изпъкнало куполно огледало на Ф=800мм се използва в търговски площи, складове, производствени помещения и други места с ограничена видимост. Куполното огледало отразява по - голямо зрително поле от плоското. Изпъкналото куполно огледало се използва в системи за наблюдение, за да осигури широкоъгълен..
190.80 лв.
Без ДДС:159.00 лв.
Купи
Изпъкнало огледало за външна употреба Ф900мм е извито огледало с изпъкнала навън повърхност. Пътното огледало се използва като мярка за безопастност, като подобрява видимостта и намалява шанса от инциденти в мъртви зони, завои, кръстовища и други зони, в които видимостта е ограничена. Изпъкнали..
258.00 лв.
Без ДДС:215.00 лв.
Купи
Изпъкнало пътно огледало за външна употреба Ф=600 мм е извито огледало с изпъкнала навън повърхност. Пътното огледало се използва като мярка за безопастност, като подобрява видимостта и намалява шанса от инциденти в мъртви зони, завои, кръстовища и други зони, в които видимостта е ограничена. И..
125.40 лв.
Без ДДС:104.50 лв.
Купи
Изпъкнало пътно огледало за външна употреба Ф700мм Изпъкнало пътно огледало за външна употреба Ф700мм
Най-продаван
Изпъкнало пътно огледало за външна употреба Ф700мм е извито огледало с изпъкнала навън повърхност. Пътното огледало се използва като мярка за безопастност, като подобрява видимостта и намалява шанса от инциденти в мъртви зони, завои, кръстовища и други зони, в които видимостта е ограничена. Изпъкнал..
158.40 лв.
Без ДДС:132.00 лв.
Купи
Изпъкнало пътно огледало за външна употреба Ф800мм е извито огледало с изпъкнала навън повърхност. Пътното огледало се използва като мярка за безопастност, като подобрява видимостта и намалява шанса от инциденти в мъртви зони, завои, кръстовища и други зони, в които видимостта е ограничена. Изп..
194.04 лв.
Без ДДС:161.70 лв.
Купи
Конзола за монтаж на изпъкнало пътно огледало или така наречената стойка за изпъкнало огледало е универсален държач за огледала. Благодарение на тази конзола, можете да закрепите вашето огледало за стена с помоща на монтажни винтове...
66.00 лв.
Без ДДС:55.00 лв.
Купи
SKU: WDE.0691
Предпазва шофьорите от заслепяване от светлините на идващия трафик. Използва се на двойни пътни платна в зоните, където съществува риск от отблясъци като изходи, надлези, мостове и др.Височини (cm): 120 Ширина (cm): 22..
34.00 лв.
Без ДДС:28.33 лв.
Купи
SKU: WDE.0683
Предпазва шофьорите от заслепяване от светлините на идващия трафик. Използва се на двойни пътни платна в зоните, където съществува риск от отблясъци като изходи, надлези, мостове и др.Височини (cm): 60 Ширина (cm): 22..
23.00 лв.
Без ДДС:19.17 лв.
Купи
SKU: WDE.0680
Предпазва шофьорите от заслепяване от светлините на идващия трафик. Използва се на двойни пътни платна в зоните, където съществува риск от отблясъци като изходи, надлези, мостове и др.Височини (cm): 90 Ширина (cm): 22..
28.00 лв.
Без ДДС:23.33 лв.
Купи
SKU: WDZ.1520
Бариерите за безопасност на Kwazar могат да се използват във всяка временна или постоянна ситуация за обезопасяване на критични зони, например строителни площадки и пътни работи. Могат да се използват самостоятелно или да се свързват с други бариери чрез метални скоби, за ограждане на..
390.00 лв.
Без ДДС:325.00 лв.
Купи
SKU: TRS02
Гумен антипаркинг ограничител, гумено колче е произведено с три отвора в основата си, за да се фиксира към равна повърхност с помоща на дюбели. Гуменото колче има две интегрирани светлоотразителни ленти, което го прави видимо за шофьорите дори и в недобре осветени участаци. Гуменият ограничител разп..
39.60 лв.
Без ДДС:33.00 лв.
Купи
Гумен паркинг ограничител, стопер Гумен паркинг ограничител, стопер
Най-продаван
SKU: TRS05
Паркинг ограничител, паркинг стопер е произведен от висококачествена, вулканизирана гума. Паркинг ограничителят се използва за обособяване на парко място като ограничава хода на автомобила , предпазвайки го от удари в стени, бордюри и други постройки. Паркинг стопера, който Ви предлагаме е устойчив ..
126.00 лв.
Без ДДС:105.00 лв.
Купи
SKU: WDS.0643
Използва се за улесняване на ориентацията на водачите и поддържане на лентата, особено през нощта и при лоши метеорологични условия. Може да се маркира и с километри, номер на маршрут и телефонни номера за спешни случаи...
32.20 лв.
Без ДДС:26.83 лв.
Купи
SKU: DDO.0428
Използва се за временно маркиране на стесняване или разделяне на пътната лента – ремонтни дейности, пътни работи, играждане на нови пътища. Дизайнът позволява монтиране на сигнални устройства – предупредителни светлини.Тегло (kg): 2,7 Височина (cm): 130 Ширина (cm): 31..
36.80 лв.
Без ДДС:30.67 лв.
Купи
SKU: WDO.0653
Използва се за временно маркиране на стесняване или разделяне на пътната лента – ремонтни дейности, пътни работи, играждане на нови пътища. Дизайнът позволява монтиране на сигнални устройства – предупредителни светлини.1ва и 2ра генерация Тегло (kg): 2,7 Височина (cm): 130 ..
90.00 лв.
Без ДДС:75.00 лв.
Купи
SKU: DDO.0505
Използва се за временно маркиране на стесняване или разделяне на пътната лента – ремонтни дейности, пътни работи, играждане на нови пътища. Дизайнът позволява монтиране на сигнални устройства – предупредителни светлини.Тегло (kg): 2,7 Височина (cm): 130 Ширина (cm): 31..
36.80 лв.
Без ДДС:30.67 лв.
Купи
SKU: WDO.0695
Използва се за временно маркиране на стесняване или разделяне на пътната лента – ремонтни дейности, пътни работи, играждане на нови пътища. Дизайнът позволява монтиране на сигнални устройства – предупредителни светлини.1ва и 2ра генерация Тегло (kg): 2,7 Височина (cm): 130 ..
90.00 лв.
Без ДДС:75.00 лв.
Купи
SKU: TDP.0254
Универсална основа за временна организация на движението. Използва се за поставяне на стълб за пътен знак. Тегло – 20 кг и 28 кг Подчертайте вашите табели с основа за табели ВОДАНа пътя яснотата на сигнала е основата за безопасност. Следователно нашият продукт - База данни с водни знаци - е..
55.00 лв.
Без ДДС:45.83 лв.
Купи
SKU: WDB.0634
Използва се временно или постоянно маркиране и разделяне на пътни ленти както и за маркиране на извънработни ленти и опасни зони. изключително устойчиви на деформация и механични повреди. Пълнят се с вода или пясък.тегло (kg): 10,6 височина (cm): 80 дължина (cm): 110 ..
190.00 лв.
Без ДДС:158.33 лв.
Купи