Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови Гастро кофи за хранителни отпадъци

Пластмасовите Гастро кофи за хранителни отпадъци са специално проектирани за съхранение и изхвърляне на хранителни отпадъци в кухните на заведения, хотели, болници, училища и други обществени места. Тези кофи са изработени от висококачествени материали, които ги правят здрави, устойчиви на надрасквания и лесни за почистване. Гастро кофата от 120 литра на колела е оборудвана със закопчаващ механизъм на капака, който осигурява максимално уплътнение, това от своя страна прави тази кофа чудесно решение на проблемите с неприятните миризми от хранителни отпадъци.

Гастро кофите за хранителни отпадъци са на разположение в различни размери и цветове, за да отговарят на нуждите на различните организации. Те имат специални капаци, които позволяват лесното и безопасно изхвърляне на отпадъците и предотвратяват неприятните миризми.

Пластмасова кофа ГАСТРО на колела, 120 литра
-10%
Производител: Plastik Gogic SKU: PG120G
Пластмасова кофа ГАСТРО, с колела, 120 литра е прoизведена от UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури HDPE материал. Гастро кофата от 120 литра на колела е оборудвана със закопчаващ механизъм на капака, който осигурява максимално уплътнение, това от своя страна прави тази кофа чудесн..
78.84 лв. 87.60 лв.
Без ДДС:65.70 лв.
Купи
Пластмасова кофа ГАСТРО на колела 240 литра
Най-продаван -10%
Производител: Plastik Gogic SKU: PG240G
Пластмасова кофа ГАСТРО, с колела, 240 литра е прoизведена от UV-стабилизиран, устойчив на високи и ниски температури HDPE материал. Гастро кофата от 240 литра на колела е оборудвана със закопчаващ механизъм на капака, който осигурява максимално уплътнение, това от своя страна прави тази кофа чудесн..
99.36 лв. 110.40 лв.
Без ДДС:82.80 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай продуктите