Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасови Гастро кофи за хранителни отпадъци

Иновациите на пластмасови Гастро кофи за биологичен отпадък

В сърцевината на всяка организирана и хигиенична кухненска среда стои реда и чистотата. С появата на пластмасовите Гастро кофи за биоотпадъци, управлението на хранителните отпадъци в ресторанти, кетъринг компании, хотелски комплекси, медицински заведения, учебни институции, и не само, се трансформира в ефективен и безпроблемен процес. В този обзор ще разгледаме ключовите предимства на тези иновативни решения за съвременната хранително-преработвателна индустрия.


Ефикасни решения срещу неприятните миризми

Кофите за биологичен отпадък са оборудвани с иновативен закопчаващ механизъм на капака, гарантиращ изключително уплътнение. Това обезпечава ефективно задържане на миризмите вътре в кофата и създава приятна и освежена работна среда. Те са перфектният избор за местата, където контролът на миризмите е съществен.  


Мобилност и практичност

За да осигурят допълнително удобство, Гастро кофите често са оборудвани с колелца, което прави тяхното преместване изключително лесно. Моделът от 120 литра, особено, предлага максимален комфорт при манипулирането на отпадъците, дори когато кофата е пълна.


Разнообразие от размери и цветове

Различните организации имат различни нужди. Понякога е необходима голяма кофа, която да събере отпадъците от целия ден, в други случаи – малка, но достатъчно функционална. Именно затова Гастро кофите зо биологичен отпадък се предлагат в разнообразие от размери и цветове, които не само улесняват сортирането и организацията на отпадъците, но и могат да се интегрират в интериорния дизайн на всяка кухня.


Специализирани капаци за сигурност и удобство

Капаците на Гастро кофите са проектирани така, че да максимизират удобството и сигурността при изхвърлянето на отпадъци. Те обещават лесно отваряне и затваряне, което е от съществено значение, когато ръцете на персонала са заети или мръсни. С включената възможност за безконтактно изхвърляне способстват и за здравословната среда в кухнята.


  

Пластмасова кофа ГАСТРО на колела, 120 литра
-10%
Производител: Plastik Gogic SKU: PG120G
GASTRO пластмасова кофа на колела, 120 литраИскате ли да подобрите управлението на отпадъците във вашия завод или компания? Открийте изключително функционален продукт, съчетаващ качество, издръжливост и удобство - GASTRO пластмасова кофа на колела, 120 литра. Този иновативен продукт е идеалното..
78.84 лв. 87.60 лв.
Без ДДС:65.70 лв.
Купи
Пластмасова кофа ГАСТРО на колела 240 литра
Най-продаван -10%
Производител: Plastik Gogic SKU: PG240G
Пластмасова GASTRO кофа на колела 240 литраВсяка хранителна компания знае колко важно е правилното управление на отпадъците. Нашият водещ продукт в тази категория, GASTRO пластмасова кофа на колела 240 литра, предлага удобно, хигиенично и солидно решение за модерни предприятия в индустрията за ..
99.36 лв. 110.40 лв.
Без ДДС:82.80 лв.
Купи
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Филтрирай продуктите