Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Ограничители за паркиране

Подобрена безопасност

Основната функция на ограничители за паркиране е да гарантират сигурността на паркиращите автомобили, както и на хората около тях. Те предпазват пешеходците от неочаквани маневри на автомобили и едновременно с това защитават превозните средства от потенциални удари или надраскване.

Ефективност на паркирането

Използването на ограничители позволява оптимизиране на пространството за паркиране, като се гарантира, че всяко място е достатъчно голямо, за да побере автомобил, без да затруднява доходящите или заминаващите съседни места.

Устойчивост и издръжливост

Съвременните ограничители са изработени от висококачествени материали, които гарантират тяхната дълготрайност. Те са устойчиви на различни метеорологични условия, което ги прави подходящи за употреба през цялата година.

Разнообразие от модели

Пазарът предлага разнообразие от модели ограничители за паркиране, които могат да се адаптират към различни нужди и преференции. Вариантите варират от прости пластмасови заграждения до сложни системи с дистанционно управление.

Лесна инсталация и поддръжка

Множество ограничители за паркиране се отличават с бърза и лесна инсталация, както и с малко нужда от поддръжка – което означава, че може да спестите време и пари в дългосрочен план.

Естетичен вид

Освен практическата си стойност, ограничители за паркиране могат също така да допринесат за естетиката на паркинг пространството. Дизайнът им може да бъде съобразен със съществуващата архитектура и ландшафтно оформление.

Възможност за персонализация

Някои модели ограничители за паркиране предлагат възможности за персонализация, като включването на логото на компанията или специализирани цветови схеми, което може да увеличи брандовата видимост.

Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 146
Модерен и функционален паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозайката създава ..
581.09 лв.
Без ДДС:484.24 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 85
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структура създава релефна повъ..
682.95 лв.
Без ДДС:569.12 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 86
Ограничител за паркиране изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната повърхност създава характ..
510.96 лв.
Без ДДС:425.80 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 266
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Бетонният ограничител може да бъде с фина релефна повърхност или боядисан със специална защитна боя. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка /по заявка/. Размер..
168.65 лв.
Без ДДС:140.54 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 267
Паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Бетонният ограничител може да бъде с фина релефна повърхност или боядисан със специална защитна боя. Моделът има възможност за анкериране към подовата настилка /по заявка/. Размер..
270.51 лв.
Без ДДС:225.42 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ - 145
Модерен и функционален паркинг ограничител изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на мозаечната структу..
524.32 лв.
Без ДДС:436.93 лв.
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОЛЧЕ - 33
Ограничител за паркиране изработен от метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и увеличават експлоатационните му характеристики. За още по-голяма защита, по желание на клиента, може да се извъ..
340.64 лв.
Без ДДС:283.87 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОЛЧЕ - 32
Метално антипаркинг колче от урбанистичната продуктова гама пътни ограничители, комбиниращо функционалност и естетика. Изделие изработено от  метал. Металната конструкция е покрита с естерно-епоксиден цинков грунд и е прахово боядисана. Тези технологични методи предпазват метала от корозия и ув..
340.64 лв.
Без ДДС:283.87 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОНУС - 14
Ограничител за паркиране с масивна конструкция и конусовидна форма. Изработен от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни съставящи мозайката са натурални и предлагат различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обработка на моз..
656.23 лв.
Без ДДС:546.86 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КОНУС - 13
Модерен и функционален паркинг ограничител с конусовидна форма.  Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни съставящи мозайката са натурални и предлагат различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Спец..
412.44 лв.
Без ДДС:343.70 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ - 184
Ограничител за паркиране от фирмения каталог на Енчо Енчев - ЕТЕ с кубичната форма, изработен изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гранитни камъни с възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен...
654.56 лв.
Без ДДС:545.47 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ - 149
Продукт от фирмения каталог на Енчо Енчев - ЕТЕ, който отговаря на  съвременните стандарти за функционалност и естетика. Ограничител за паркиране изработен изцяло от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Мозайката се състои от натурални мраморни..
1,070.34 лв.
Без ДДС:891.95 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ КУБЧЕ LED - 150
Модерен продукт от гамата ограничители за паркиране, който съчетава защита, безопасност  и естетика в едно - ограничава движението и красиво допълва екстериорния дизайн. Бетонът е с хомогенна мозаечна структура, армиран и фибро подсилен. Мозайката е изградена от натурални мраморни или гран..
2,456.28 лв.
Без ДДС:2,046.90 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 10
Бетонен паркинг ограничител с формата на топка. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обра..
212.06 лв.
Без ДДС:176.72 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 11
Бетонен паркинг ограничител с формата на топка. Антипаркинг тялото е изработено от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсилен. Специалната обра..
367.36 лв.
Без ДДС:306.13 лв.
Купи
Производител: ЕНЧО ЕНЧЕВ – ЕТЕ SKU: АНТИПАРКИНГ ТОПКА - 94
Паркинг ограничител от продуктовата гама на фирма Енчо Енчев - ЕТЕ с формата на топка. Изработен e от високоякостен бетон с хомогенна мозаечна структура. Мраморните и гранитни камъни изграждащи мозайката са натурални и имат възможност за различни цветови комбинации. Бетонът е армиран и фибро подсиле..
1,031.94 лв.
Без ДДС:859.95 лв.
Купи
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)
Филтрирай продуктите