Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Индустриални кофи

Производител: Alda PL SKU: H30
Стенен кош за отпадъци с педал и система за плавно затваряне.Стенния кош за отпадъци може да се монтира дори в най-интензивно използваните помещения, които се посещават от голям брой хора. Повдигнатият капак гарантира, че помещението няма да се изпълни с неприятни миризми, които биха могли да се пол..
676.00 лв.
Без ДДС:563.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: H16
Стенен кош за отпадъци със система за плавно затваряне.Стенния кош за отпадъци може да се монтира дори в най-интензивно използваните помещения, които се посещават от голям брой хора. Повдигнатият капак гарантира, че помещението няма да се изпълни с неприятни миризми, които биха могли да се получат о..
504.00 лв.
Без ДДС:420.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS150S
Внимателно проектираният 50-литров индустриален контейнер може да се използва като контейнер за промишлени отпадъци. Нашият 50-литров контейнер се препоръчва за производствени предприятия, заведения за обществено хранене, големи домакинства и фабрики, които произвеждат големи количества боклук. Инду..
286.00 лв.
Без ДДС:238.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS170S
Промишленият контейнер с обем 70 литра е предназначен за места, където високото качество и практичното оборудване са особено необходими. Индустриалният контейнер с капак е подходящ за заведения за обществено хранене, фабрики, производствени помещения и големи домакинства. Допълнително предимство е, ..
324.00 лв.
Без ДДС:270.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS150AG
50-литровият контейнер с антибактериално покритие има две основни функции: служи като промишлено оборудване с високо качество и полезност и като антибактериална защита. Нашият 50-литров кош с антибактериално покритие може да се отваря и затваря самостоятелно с помощта на педал, което повишава станда..
400.00 лв.
Без ДДС:333.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS170AG
70-литровият кош с антибактериално покритие се препоръчва за места, където условията са особено благоприятни за развитието на микроорганизми. Специалното покритие в антибактериалния кош за отпадъци, не само да унищожава микробите, но и предотвратява тяхното развитие. Кошът за боклук с вместимост 70 ..
486.00 лв.
Без ДДС:405.00 лв.
Купи
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Филтрирай продуктите