Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Индустриални кофи

Индустриалните кофи са важна част от всяка промишлена операция. Те са издръжливи и надеждни, идеални за интензивна употреба и висококачествен материал. Въпреки това, за да отговорят на високите изисквания на жилищата, те също трябва да бъдат здрави и издръжливи. Нашият сайт включва разнообразие от продукти, които отговарят на тези критерии и могат да ви помогнат да подобрите ефективността и производителността на вашата компания. Благодарение на богатия ни асортимент ние винаги сме в състояние да предложим точно това, което търсите!

Ще намерите продукти с различни функции и размери. Независимо дали имате нужда от малък контейнер за съхранение на промишлени материали или голям контейнер за промишлени отпадъци, вие ще намерите точните продукти, които да отговорят на вашите изисквания.

Всички наши индостриални кофи са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и надеждност. В допълнение, заварените шевове и високата устойчивост на корозия ни позволяват да предлагаме издръжливи и здрави продукти.

С широка гама от функции и размери можете да сте сигурни, че ще намерите точно индустриални кофи, от които се нуждаете. Независимо дали търсите малка, средна или голяма кофа, всички наши продукти са проектирани да отговорят на вашите специфични нужди.

В допълнение към функционалността, промишлените кофи трябва да бъдат и визуално привлекателни. Стремим се да предлагаме продукти, които не само отговарят на индустриалните изисквания, но и изглеждат добре. Нашите продукти са проектирани да се вписват естетически във всяка среда, независимо дали е промишлено предприятие или домашен гараж.

В крайна сметка нашата цел е да ви предложим продукти, които ще подобрят ежедневното функциониране на вашата компания и ще ви помогнат да постигнете по-висока производителност и ефективност. Изберете нашите промишлени кофи и открийте разликата в качеството на нашите продукти.

В допълнение към промишлените кофи, ние предлагаме и други продукти, които могат да ви помогнат да подобрите производителността и ефективността на вашия бизнес, като издръжливи и здрави рафтове и контейнери за съхранение.

Вярваме, че високите стандарти на нашите продукти ще отговорят на всички ваши изисквания и ще ви помогнат да постигнете възможно най-високите нива на производителност и ефективност.

 

Производител: Alda PL SKU: H30
Стенен кош за отпадъци с педал и система за плавно затваряне.Стенния кош за отпадъци може да се монтира дори в най-интензивно използваните помещения, които се посещават от голям брой хора. Повдигнатият капак гарантира, че помещението няма да се изпълни с неприятни миризми, които биха могли да се пол..
676.00 лв.
Без ДДС:563.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: H16
Стенен кош за отпадъци със система за плавно затваряне.Стенния кош за отпадъци може да се монтира дори в най-интензивно използваните помещения, които се посещават от голям брой хора. Повдигнатият капак гарантира, че помещението няма да се изпълни с неприятни миризми, които биха могли да се получат о..
504.00 лв.
Без ДДС:420.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS150S
Внимателно проектираният 50-литров индустриален контейнер може да се използва като контейнер за промишлени отпадъци. Нашият 50-литров контейнер се препоръчва за производствени предприятия, заведения за обществено хранене, големи домакинства и фабрики, които произвеждат големи количества боклук. Инду..
286.00 лв.
Без ДДС:238.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS170S
Промишленият контейнер с обем 70 литра е предназначен за места, където високото качество и практичното оборудване са особено необходими. Индустриалният контейнер с капак е подходящ за заведения за обществено хранене, фабрики, производствени помещения и големи домакинства. Допълнително предимство е, ..
324.00 лв.
Без ДДС:270.00 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS150AG
50-литровият контейнер с антибактериално покритие има две основни функции: служи като промишлено оборудване с високо качество и полезност и като антибактериална защита. Нашият 50-литров кош с антибактериално покритие може да се отваря и затваря самостоятелно с помощта на педал, което повишава станда..
400.00 лв.
Без ДДС:333.33 лв.
Купи
Производител: Alda PL SKU: FS170AG
70-литровият кош с антибактериално покритие се препоръчва за места, където условията са особено благоприятни за развитието на микроорганизми. Специалното покритие в антибактериалния кош за отпадъци, не само да унищожава микробите, но и предотвратява тяхното развитие. Кошът за боклук с вместимост 70 ..
486.00 лв.
Без ДДС:405.00 лв.
Купи
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Филтрирай продуктите