Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Резервоар за вода 500 литра, конусовиден, вертикален

Резервоар за вода 500 литра, конусовиден, вертикален
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Резервоар за вода 500 литра, конусовиден, вертикален
Резервоарите са предназначени основно за съхранение на питейна вода. Резервоарите са предназначени за надземен монтаж. Температури на течностите които поставяте вътре, трябва да бъде в диапазона от 4 - 45 С. В тези цистерни може да съхранявате още: дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Резервоарите и капакът са произведени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани сертифицирани за употреба с храни, ... Read More
432.48 лв.
Без ДДС: 360.40 лв.

Резервоарите са предназначени основно за съхранение на питейна вода. Резервоарите са предназначени за надземен монтаж. Температури на течностите които поставяте вътре, трябва да бъде в диапазона от 4 - 45 С. В тези цистерни може да съхранявате още: дъждовна вода, вода за напояване или хранителни течности (масло, мляко). Резервоарите и капакът са произведени от UV стабилизиран полиетилен клас 8. Оцветяването се извършва с органични пигменти (алфа)-стабилизирани сертифицирани за употреба с храни, добра устойчивост на светлина, UV лъчение и температура. Структура и цвят: монослоен, син. Резервоарът е произведен с връзка 1 към дъното. – Резервоарите не са проектирани и не могат да се използват за налягания под или над нормалното атмосферно налягане (те не могат да се използват за съхранение под налягане или вакуум). – Резервоарите НЕ са проектирани и НЕ могат да се използват за горива или други нефтопродукти, както и за химически агресивни вещества (киселини, основи и др.).

 

           ТЕХНИЧЕСКА  СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • Материал:  Стабилизиран полиетилен клас 8
 • Цвят: Син 
 • Тегло: 22 кг. 
 • Височина: 1150мм
 • Диаметър на дъното: 748мм
 • Диаметър на отвора: 1038мм
 • Произход: Румъния 

Оптимизирайте съхранението на вода с 500-литров резервоар за вода, коничен, вертикален

Ако имате нужда от надежден и устойчив метод за съхранение на вода, 500-литровият коничен, вертикален резервоар за вода е идеалното решение за вас. Вертикалният дизайн на резервоара не само оптимизира пространството, но също така улеснява монтажа и увеличава мобилността на устройството.

Универсална употреба и висококачествени материали

Производството на висококачествен UV-стабилизиран полиетилен клас 8 гарантира издръжливостта и устойчивостта на материала при различни атмосферни условия. Тази инвестиция е безопасна - резервоарът за вода с капацитет от 500 литра е устойчив на UV радиация и температурни колебания в диапазона 4 - 45°C, което го прави идеален за съхранение на питейна вода и други течности като като дъждовна вода, вода за напояване и течности за пиене. Благодарение на използването на алфа-стабилизирани органични пигменти, сертифицирани за контакт с храни, можете да сте сигурни в безопасността на съдържанието.

Практичен дизайн и изключително качество

Синият, еднослоен дизайн на резервоара не само е естетически подходящ за различни среди, но също така поддържа водата вътре хладна и чиста. Добавеният 1 конектор в долната част прави резервоара по-лесен за работа и поддръжка. Въпреки че 500-литровият резервоар за вода не е проектиран да се съхранява под налягане или във вакуум, той е идеален за стандартни атмосферни условия.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Материал: Стабилизиран полиетилен клас 8
 • Цвят: син
 • Тегло: 22 кг.
 • Височина: 1150 mm
 • Диаметър на дъното: 748 mm
 • Диаметър на отвора: 1038 mm
 • Произход: Румъния

Сочният дизайн и премерените размери на 500 литровия резервоар за вода го правят подходящ за ефективна употреба в домакинства, селскостопански дейности, индустриални и строителни обекти. По време на суша билките няма да останат сами и винаги ще имате достатъчно вода под ръка. Увеличете ефективността и стабилността на вашата водна система с 500 литров резервоар за вода, коничен, вертикален - решение, което ще промени правилата на играта за вашата организация или дом.

Изборът на висококачествен и надежден резервоар за вода е от решаващо значение за дългосрочната устойчивост на вашите ресурси и операции. Не правете компромис с качеството, изберете доказан партньор за съхранение на вашата вода.

Характеристики
Обем500л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.