Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62

Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62 е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 6,25л. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при транспортиране. Алуминиевите бутилки намират предназначени в промишлените сектори занимаващи се с храни, аромати, есенции, етерични масла, хранителни масла, екстракти, аромати и други. Подх... Read More
34.80 лв.
Без ДДС: 29.00 лв.
Алуминиева бутилка от 6,25л Tournaire System Plus 62 е произведенана от цяло парче висококачествен алуминии и напълнобезшевна структура. Това гарантира, че продуктът Ви, поставен в нашата алуминиева бутилка от 6,25л. Tournaire ще остане с непроменено съдържание и предпазен от удари, перфорации и налягане при транспортиране. Алуминиевите бутилки намират предназначени в промишлените сектори занимаващи се с храни, аромати, есенции, етерични масла, хранителни масла, екстракти, аромати и други. Подходящи са за съхранение на продукти с висока стойност като розово масло. В тези алуминиеви съдове можете да държите и различни видове етерични масла като: масло от риган, масло от исоп, масло от маточина, масло от бял равнец, масло от немска лайка, масло от кориандър, масло от римска лайка, масло от хвойна, масло от босилек, масло от здравец, и други. Алуминиевите бутилки на Tournaire, които предлагаме са най - качествената и сигурна опаковка за вашите продукти. Тези алуминиеви съдове са направени по най - високите стандарти и технологии, резултат от двеста годишния опит на Tournaire Group в производството на алуминиеви изделия.СПЕЦИФИКАЦИЯМатериал - 100% рециклируем алуминии Обем -6,25 литра Цвят - Сив Форма - Цилиндрична Дръжка - Да Тегло - 440гр. Височина - 338мм Одобрен от ООН Отговаря на еропейските разпоредби за контакт с храни

Открийте надеждността на алуминиевата бутилка Tournaire System Plus 62 с вместимост 6,25 l

Във време, когато качеството и безопасността на съхранение на продуктите е от решаващо значение, изборът на правилната опаковка се превръща не просто в решение, а в мисия. С алуминиевата бутилка Tournaire System Plus 62 6,25 л вие не само избирате контейнера, но и гарантирате постоянната свежест и чистота на вашия висококачествен продукт.

Инженеринг и дизайн с акцент върху безопасността

Въпросният продукт е изработен от едно парче висококачествен алуминий, което елиминира риска от протичане благодарение на своята напълно безшевна конструкция.Защо алуминиевата бутилка Tournaire System Plus 62 с вместимост 6,25 литра е идеалната опаковка за вас? Тя осигурява пълна защита на съдържанието - срещу външни удари, перфорация и промени в налягането по време на транспортиране. Благодарение на това продуктът вътре ще запази първоначалната си чистота и качество.

Гъвкавост и подходящи приложения

Алуминиевите бутилки са предпочитани в много индустриални сектори – от хранително-вкусовата промишленост до производството на парфюмерия и фармацевтични продукти. НашатаTournaire System Plus 62 6,25L алуминиева бутилка е идеална за съхранение на висококачествени масла и есенции като розово масло и е прецизно конфигурирана за разнообразие от етерични масла, включително риган, обикновен бял равнец, лайка и много други.

Опит и качество, които можете да усетите

Зад всеки продукт на Tournaire стои двеста години опит и отдаденост на качеството. Това е разбираемо във всеки аспект, ако погледнете спецификациите на нашата алуминиева бутилка: цилиндрична форма, сив цвят, удобна дръжка за манипулиране и внушителната височина от 338 мм. Неслучайно този продукт е одобрен от ООН и отговаря на европейските разпоредби за контакт с храни.

Екологичен аспект

Алуминиевите бутилки Tournaire са не само практични и безопасни – те също са проектирани с мисъл за бъдещето. Алуминият, използван за тяхната конструкция, е 100% рециклируем, което позволява лесно връщане към производствения цикъл без вреда за околната среда.Алуминиевата бутилка 6,25 l Tournaire System Plus 62не е просто опаковка - тя е инвестиция в дългосрочното качество и репутация на вашите продукти. Изберете надеждността и качеството, които може да предложи само истински лидер на пазара на алуминиеви продукти. Защото, когато става въпрос за продукт, компромисът с опаковката просто не е опция.
Характеристики
Обем6,25л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.