Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Био компостер 500 литра

Био компостер 500 литра
Био компостер 500 литра
Био компостер 500 литра
Био компостер 500 литра
Био компостер 500 литра
Био компостер 500 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Био компостер 500 литра
Биокомпостер от 500 литраСъздаването на плодородна почва вече може да бъде безпроблемно и екологично благодарение на нашия 500 литров биокомпостер. Този продукт е ключът към устойчиво бъдеще за вашата градина, като увеличава нейната производителност, като същевременно намалява усилията, необходими от ваша страна.Лесен за използване и минимална поддръжкаБиокомпостерът е проектиран с мисъл за удобство и простота. Може да се използва от всеки - независимо дали е начинаещ или опитен градинар. Негови... Read More
153.60 лв.
Без ДДС: 128.00 лв.
Биокомпостер от 500 литра

Създаването на плодородна почва вече може да бъде безпроблемно и екологично благодарение на нашия 500 литров биокомпостер. Този продукт е ключът към устойчиво бъдеще за вашата градина, като увеличава нейната производителност, като същевременно намалява усилията, необходими от ваша страна.

Лесен за използване и минимална поддръжка

Биокомпостерът е проектиран с мисъл за удобство и простота. Може да се използва от всеки - независимо дали е начинаещ или опитен градинар. Неговият интуитивен дизайн прави добавянето на нови отпадъци и премахването на готовия компост лесно и без ненужни усложнения.

Подобрете структурата на почвата

Обогатяването на почвата с компост не само подобрява нейната структура, но също така увеличава нейното плодородие, като същевременно увеличава задържането на влага. Благодарение на биокомпостер 500 литра имате постоянен достъп до естествен и висококачествен компост, който ще подпомогне растежа и развитието на вашите растения.

Размери и капацитет  

С размери от 1018/1018/844 мм и капацитет от 500 литра, нашият биокомпост е идеалният размер за повечето задни дворове и градински пространства. Той е достатъчно компактен, за да не заема много място, но осигурява достатъчно обем за обработка на голямо количество биологични отпадъци.

Дизайн  

Биокомпост 500 литра е проектиран без дъно, което позволява директно взаимодействие на органичните отпадъци с почвата. Това ускорява процеса на компостиране и помага за защитата на полезните микроорганизми в почвата.

Екологично отглеждане на разсад и цветя

Използването на богат на хранителни вещества компост може значително да подобри средата, в която растат разсад и цветя. Благодарение на биокомпостер 500 литра получавате най-доброто от природата, благодарение на което вашата градина може да цъфти.

Характеристики на кофата
Обем500л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.