Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Компостер 280 литра

Компостер 280 литра
Компостер 280 литра
Компостер 280 литра
Компостер 280 литра
Компостер 280 литра
Компостер 280 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Компостер 280 литра
Компостер 280 литраПревърнете отпадъците в ценен ресурс с 280 литров компостер. Той е идеалният помощник за всеки начинаещ и напреднал градинар, който иска да се грижи за градината си по естествен начин и да допринесе за поддържането на екологичния баланс.Създайте плодородна почва  Оборудван с много функции, компостерът с капацитет 280 литра е с размери 600 x 600 x 1000 mm, което го прави достатъчно просторен, за да побере всички органични отпадъци от дома и градината. Листата, тревата и кухненс... Read More
93.60 лв.
Без ДДС: 78.00 лв.
Компостер 280 литра
Превърнете отпадъците в ценен ресурс с 280 литров компостер. Той е идеалният помощник за всеки начинаещ и напреднал градинар, който иска да се грижи за градината си по естествен начин и да допринесе за поддържането на екологичния баланс.


Създайте плодородна почва  

Оборудван с много функции, компостерът с капацитет 280 литра е с размери 600 x 600 x 1000 mm, което го прави достатъчно просторен, за да побере всички органични отпадъци от дома и градината. Листата, тревата и кухненските отпадъци вече не са безсмислени отпадъци, а ценен материал, който може да се превърне в богата на хранителни вещества почва. Компостерите са проектирани без дъно, така че органичният материал да може да се смесва директно с почвата, обогатявайки я и улеснявайки възстановяването на местната микрофлора. Това е естествен начин да подобрите здравословния растеж на растенията във вашата градина.


Екологичен и изгоден избор

Избирайки 280 литров компостер, вие не само помагате за рециклирането на отпадъците, но и спестявате пари, които бихте инвестирали в торове и подобрители на почвата.  


Не само функционален – но и стилен

Компостер 280 литра благодарение на уникалната си повърхност, имитираща дърво, ще се впише перфектно във всяка градина, добавяйки стил и естетика. Вместо да бъде скрит или дразнещ, той е проектиран да се слее с природата и да се превърне в атрактивно допълнение към вашия градински комплект.


За устойчиво бъдеще на вашата градина

Екологичните проблеми се задълбочават и всеки от нас носи отговорност да допринесе за опазването на околната среда. С 280 литров компостер вие сте част от решението! Като прилагате принципите на естественото компостиране, вие контролирате разлагането на органични материали, като по този начин създавате стойност от това, което обикновено се счита за отпадък.
Характеристики на кофата
Обем280л

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.