Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
EKO NORD 45 литра селективен кош за отпадъциВ ерата на проактивна екологична отговорност всеки от нас има мисия да защитава природните ресурси и да допринася за нова глобална култура на рециклиране и устойчиво развитие. За да бъде тази мисия успешна, незаменим помощник е селективният кош за отпадъци EKO NORD 45l. Вижте защо този продукт е надежден съюзник във вашето ежедневие и работа:Иновативна защита и безопасност Този иновативен кош за разделно събиране на отпадъци не само помага за ... Read More
116.40 лв.
Без ДДС: 97.00 лв.

EKO NORD 45 литра селективен кош за отпадъци

В ерата на проактивна екологична отговорност всеки от нас има мисия да защитава природните ресурси и да допринася за нова глобална култура на рециклиране и устойчиво развитие. За да бъде тази мисия успешна, незаменим помощник е селективният кош за отпадъци EKO NORD 45l. Вижте защо този продукт е надежден съюзник във вашето ежедневие и работа:

Иновативна защита и безопасност

Този иновативен кош за разделно събиране на отпадъци не само помага за опазването на околната среда, но е и изключително безопасен. Дължи своите противопожарни свойства на специализирано изследване, проведено от нтаучно-изследователския център за противопожарна защита в Полша. В случай на пожар можете да разчитате на EKO NORD за ограничаване на разпространението на огъня.

Организация и разпознаване

Адаптирането към нуждите на различни видове отпадъци е лесно благодарение на широка гама стикери за метал, пластмаса, хартия,  крепко стъкло, био и много други. Различните цветове на капака гарантират, че всяка категория отпадъци ще намери своето достойно място и е лесна за разпознаване от всеки във вашата организация.

Устойчивост и практичност

Благодарение на гумената основа, коша ECO NORD остава стабилно закрепена към всяка повърхност, като я предпазва от неволно преместване. Изработен от висококачествена стомана с органично покритие, продуктът гарантира издръжливост и защита от корозия. С допълнителната сигурност от 5-годишна гаранция, този кош за отпадъци е пресметната инвестиция в чистотата на вашето пространство и опазването на природата.

Детайли 

С капацитет 45 литра, кошът EKO NORD е достатъчно голям, за да побере обемисти бизнес и битови отпадъци, като същевременно е компактен с диаметър 30 см и 69 см височина за елегантно вписване във вашето пространство.

В забързаното ежедневие селективен кош за отпадъци EKO NORD 45l е безшумен щит, който поддържа реда, безопасността и екологичността. Това не е просто кош, а символ на устойчив начин на живот. Вслушайте се в призива за по-зелено утре и се включете в защитата на планетата днес с EKO NORD. Вече наличен в нашия онлайн магазин, чакащ да стане част от вашата еко-революция!

Appendings colorYELLOW RAL 1023
Capacity45.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index751A
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.