Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
Открийте устойчивото развитие с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литраГрижата за екологията и селективното събиране на отпадъците заемат все по-централно място в ежедневието ни. Селективният кош за отпадъци EKO NORD 45l е разработен с оглед на този приоритет и е оптимално решение за всеки дом или офис, където грижата за околната среда се цени и практикува.Опазване от пожар и опазване на околната среда Изключително практичен и безопасен, този кош за отпадъци е проектира... Read More
116.40 лв.
Без ДДС: 97.00 лв.

Открийте устойчивото развитие с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литра

Грижата за екологията и селективното събиране на отпадъците заемат все по-централно място в ежедневието ни. Селективният кош за отпадъци EKO NORD 45l е разработен с оглед на този приоритет и е оптимално решение за всеки дом или офис, където грижата за околната среда се цени и практикува.

Опазване от пожар и опазване на околната среда

Изключително практичен и безопасен, този кош за отпадъци е проектиран да помага за опазването на околната среда. Оборудван с пожароустойчивост, тестван и потвърден от Научния център за изследване на противопожарната защита в Полша, кошът надеждно поддържа своята функционалност дори при непредвидени обстоятелства.

Лесна идентификация на видовете отпадъци

Благодарение на възможността за персонализация и разнообразието от стикери, ЕКО НОРД предлага ефективен начин за сортиране на отпадъци - от метали и пластмаси до медицински и инфекциозни материали. Цветните капаци улесняват бързото идентифициране на подходящия контейнер за всякакви отпадъци, дори от разстояние.

Стабилност и издръжливост

Структурата на коша, подсилена с нехлъзгаща се гумена основа, осигурява нейната стабилност върху всякакви повърхности. Изработен от висококачествена стомана с органично покритие.

Перфектни размери за всяка среда

С капацитет от 45 литра, диаметър 30 ​​см и височина 69 см, кошът за отпадъци е достатъчно просторен, за да събере значителни количества рециклируеми материали, като същевременно заема минимално място и лесно се интегрира във вътрешността на стаята. 

Избирайки EKO NORD за селективно събиране на отпадъци, Вие инвестирате не само в практичен и елегантен продукт, но и в подобряване на околната среда. Грижа за природата, безопасност и стил - всичко това в компактна и удобна опаковка, гарантираща лекота на използване и пълна функционалност на коша. Нека заедно направим крачка към една по-чиста и по-зелена планета.  

Капацитет: 45 l

Диаметър: 30 см

Височина: 69 см

Appendings colorBLACK RAL 9005
Capacity45.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index751D
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.