Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
Защо си струва да изберете EKO NORD 45 литра кош за селективно събиране на отпадъци за вашия дом или офис?Днес екологичната отговорност е не само благороден избор, но и необходимост. С коша за селективно събиране на отпадъци EKO NORD 45l вие правите крачка към зеленото бъдеще, съчетавайки елегантност с функционалност и безопасност. Разберете защо този продукт е идеалният избор за вашето пространство:Пожароустойчивост и безопасност Собственик ли сте на бизнес, образователна институция ил... Read More
116.40 лв.
Без ДДС: 97.00 лв.

Защо си струва да изберете EKO NORD 45 литра кош за селективно събиране на отпадъци за вашия дом или офис?

Днес екологичната отговорност е не само благороден избор, но и необходимост. С коша за селективно събиране на отпадъци EKO NORD 45l вие правите крачка към зеленото бъдеще, съчетавайки елегантност с функционалност и безопасност. Разберете защо този продукт е идеалният избор за вашето пространство:

Пожароустойчивост и безопасност

Собственик ли сте на бизнес, образователна институция или здравно заведение? Безопасността никога не трябва да бъде компрометирана. Нашите разделителни контейнери EKO NORD са тествани и имат огнеустойчиви свойства, потвърдени от Изследователския център за противопожарна защита в Полша. Благодарение на това, в аварийна ситуация, коша за отпадъци ще запази целостта си и няма да допринесе за разпространението на пламъци.

Интуитивно разделяне на отпадъци

Разделното събиране е от ключово значение за рециклирането, но често може да бъде объркващо. Благодарение на EKO NORD ще избегнете недоразумения благодарение на разнообразието от стикери и цветни капаци, които улесняват разпознаването на подходящия контейнер. От метал и пластмаса до стъкло и медицински отпадъци – всеки вид отпадък има своето място.

Стабилност и издръжливост

Що за кош за боклук е, ако винаги се търкаля по пода? Благодарение на неплъзгащата се гумена основа на коша EKO NORD, поставянето му върху всякакви повърхности е безопасно и стабилно. Изработена от стомана с органично покритие, коша е антикорозионна и гарантирана издръжливост, с 5-годишна гаранция за покритие, гарантираща години употреба.

Модерен дизайн и оптимални размери

Независимо дали го поставяте в кухнята, офиса или общественото помещение, Кошът за разделно събиране на отпадъци ECO NORD впечатлява с модерна визия и оптимални размери - вместимост 45 л, диаметър 30 ​​см и височина 69 см. Той е достатъчно компактен, за да се побере навсякъде, и достатъчно просторен, за да побере необходимото количество отпадъци между две почиствания.

 

Appendings colorBROWN RAL 8017
Capacity45.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index751H
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.