Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban 120 литра

Пластмасова кофа за боклук на колела Urban 120 литра
Най-продаван -10%
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Пластмасова кофа за боклук на колела Urban 120 литра
Пластмасова кофа на колела, 120 литра Иновативната Urban пластмасова кофа за отпадъци с капацитет 120 литра е вашият надежден помощник в поддържането на чистотата у дома, в офис или в градска среда. Създадена с изключително внимание към детайла и издръжливост, тази кофа не само улеснява ежедневните задачи, но и се вписва естетически във всяка обстановка благодарение на съвременния си зелен цвят.Най-добрата технология и дизайнИзработен от UV-стабилизиран HDPE материал, тази зелена пластмасова коф... Read More
54.00 лв.
60.00 лв.
Без ДДС: 45.00 лв.

Пластмасова кофа на колела, 120 литра 

Иновативната Urban пластмасова кофа за отпадъци с капацитет 120 литра е вашият надежден помощник в поддържането на чистотата у дома, в офис или в градска среда. Създадена с изключително внимание към детайла и издръжливост, тази кофа не само улеснява ежедневните задачи, но и се вписва естетически във всяка обстановка благодарение на съвременния си зелен цвят.

Най-добрата технология и дизайн

Изработен от UV-стабилизиран HDPE материал, тази зелена пластмасова кофа за боклук е устойчива както  на екстремни температури. Благодарение на водоустойчивата конструкция и гладкото покритие, кофата остава чиста и хигиенична за по-дълго време, а вие спестявате време и усилия за поддръжката й.

Лекота и комфорт на използване

Ние знаем, че комфортът на кофата е най-важното нещо. Затова добавихме изпъкнали дръжки по цялата дължина на кофата, които улесняват работата и манипулирането. Добавените колела с диаметър 200 мм осигуряват лесно и бързо движение, дори когато кофата е пълна, което я прави перфектният избор за тежка работа.

Перфектен баланс между сила и мобилност

Тази пластмасова кофа за боклук гарантира издръжливост и надеждност. Товароносимостта му е 60 кг, което доказва способността му да поема значителни количества отпадъци, без да губи издръжливост.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ  

  • Обем: 120 л.
  • Колела: 2 бр. с диаметър – 200мм. 
  • Полезен товар: 60 кг.
  • Дължина – 550 мм. 
  • Широчина – 480 мм. 
  • Височина – 964 мм. 
  • Изпъкнала дръжка по цялата дължина на капака, включително и отстрани, за по-лесно обслужване.
  • Цвят: зелен, черен, син, жълт, червен и кафяв.
  • Фабрично нови за многократно използване. 

Произведени съгласно системи за управление, отг