Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Комплект тапи за капак за пластмасовa кофа120/240 литра

SKU:GP1100FL - Пластмасов контейнер с плосък капак, тип Ракла, 1100 литра / Пластмасов контейнер с плосък капак, тип Ракла, 1100 литра от категория Пластмасови контейнери за смет от Altomo.bg
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Комплект тапи за капак за пластмасовa кофа120/240 литра
Комплект тапи за капак за пластмасовa кофа120/240 литра Комплектът съдържа 2 броя тапи за закрепване на капака към основния съд Фабрично нови за многократно използване.Оптимизирайте своите пластмасови контейнери с комплекта капачки за пластмасови контейнери 120/240 литраЗа всяко домакинство или професионалист в индустрията постигането на перфектно запечатване и сигурност на контейнерите за съхранение е от първостепенно значение. Комплект пластмасови капаци за кофи 120/240 литра е ... Read More
7.20 лв.
Без ДДС: 6.00 лв.
  Комплект тапи за капак за пластмасовa кофа120/240 литра
 • Комплектът съдържа 2 броя тапи за закрепване на капака към основния съд 
 • Фабрично нови за многократно използване. 

Оптимизирайте своите пластмасови контейнери с комплекта капачки за пластмасови контейнери 120/240 литра

За всяко домакинство или професионалист в индустрията постигането на перфектно запечатване и сигурност на контейнерите за съхранение е от първостепенно значение. Комплект пластмасови капаци за кофи 120/240 литра е просто и ефективно решение, което гарантира защита на материалите и лесен достъп до тях, когато имате нужда от тях. Ето защо решението, което описваме днес, е идеалният спътник за вашите нужди от съхранение.

Защо да изберете нашия набор от добавки?

На пазара има много опции за кофи и аксесоари, но нашият комплект щепсели се откроява със следните характеристики:

 • Високо качество: Чисто нови щепсели осигуряват издръжливост и надеждност при многократна употреба.
 • Перфектно прилягане: Капачките са проектирани да прилягат плътно и сигурно, като удължават срока на годност на съдържанието и предотвратяват случайни разливи.
 • Лекота на използване: Щепселите са проектирани с мисъл за удобство, така че могат лесно да се монтират и премахват без необходимост от специални инструменти.
 • Универсална употреба: Подходяща както за пластмасови кофи 120 литра, така и 240 литра, осигурявайки гъвкавост и гъвкавост на употреба.

Как да включите задръстванията в ежедневието си?

Независимо дали съхранявате храна, строителни материали или просто се нуждаете от организирано решение за съхранение на всякакви предмети, Комплектът пластмасови капаци за кофи идва на помощ. Те са идеални за домакинства, ресторанти, строителни обекти, работилници, детски градини и всяка друга среда, където се изисква надеждност и чистота. Комплектът включва 2 броя тапи, които ви дават необходимите аксесоари за закрепване на кофите.

За тези, които работят с чувствителни материали, комплект пластмасови капаци за кофи осигурява спокойствие, знаейки, че съдържанието е плътно затворено и защитено от мръсотия и влага. Предотвратяването на замърсяване е особено важно в кулинарната и строителната индустрия, където качеството на продуктите не трябва да бъде компрометирано.

Купете необходимите аксесоари за вашите кофи

Включете комплект пластмасови капаци за кофи 120/240 литра с вашите основни инструменти за ефективно управление на материалите и отговаряне на изискванията за съхранение. Вие сте само на няколко кликвания от това да подобрите системата си за съхранение и да поддържате продуктите си в перфектно състояние. Поръчайте комплекта сега и вижте разликата, която той може да направи във вашата работа или у дома.

Увеличете ефективността и безопасността на вашето съхранение сега с комплекта пластмасови капаци за кофи!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

 • куриерска фирма до офис или адрес
 • товарен транспорт
 • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

 • Банков път - авансово с проформа фактура
 • Наложен платеж - при доставка
 • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.