Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка

Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Най-продаван
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка
Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка е стандарта капачка G2 с централен отвор G3/4 към който се адаптира дозиращ кран, канелка. Оптимизирайте изживяването си с „Капачка за бутилка Cinnamon с отвор за кран“Искате ли функционален и надежден метод за съхранение и разпространение на течности? "Канелена капачка за бутилка с отвор за дозиране" е иновативно решение, което ще превърне всяка бутилка в бърз и удобен дозатор.Подходящ за всяка нужда Благодарение на подходящия дизайн за станд... Read More
3.48 лв.
Без ДДС: 2.90 лв.

Тапа за бидон с отвор за дозиращ кран, Канелка е стандарта капачка G2 с централен отвор G3/4 към който се адаптира дозиращ кран, канелка. 

Оптимизирайте изживяването си с „Капачка за бутилка Cinnamon с отвор за кран“

Искате ли функционален и надежден метод за съхранение и разпространение на течности? "Канелена капачка за бутилка с отвор за дозиране" е иновативно решение, което ще превърне всяка бутилка в бърз и удобен дозатор.

Подходящ за всяка нужда

Благодарение на подходящия дизайн за стандартни кутии, тапата е идеалният избор за дома, офиса или производствената линия. Изработена от висококачествени материали, осигурява дълготрайна употреба и безопасност на разлети течности, без разливане или изтичане.

Лесен за адаптиране и използване

Благодарение на централния отвор G3/4, "запушалката на кутията с отвор за дозиране, канела" ви позволява лесно да добавите кран за дозиране (канела), което улеснява дозирането и регулирането на потока от течността. Не е необходима сложна инсталация или допълнителни инструменти - просто закачете и започнете да използвате.

Дълготрайна издръжливост

Проектирана с мисъл за издръжливостта, капачката за кран за дозиране на канела е устойчива на корозия и химикали, което я прави идеален избор за използване с различни вещества, включително химикали, хранителни продукти, напитки и много други вещества Повече ▼. Осигурете дълготрайно и надеждно съхранение и разпространение на вашите течности.

Екологична и икономическа ефективност

Използването на запушалка за кутии с канела с отвор за кран намалява необходимостта от закупуване на допълнителна единична опаковка, което намалява отпадъците и помага за опазването на околната среда. Освен това се намаляват разходите за опаковане, което допринася за по-големи спестявания.

Практика във всеки детайл

Благодарение на компактния си дизайн, "запушалката за канела с отвор за кран" избягва ненужните елементи и труднодостъпните структури, като същевременно осигурява максимална функционалност. Вашите течности са защитени и винаги лесно достъпни.

СКапачка за подаване с канелен отвор за разпределителен кран във вашия арсенал от инструменти можете да подобрите управлението и контрола на течностите, да осигурите оптимизирани процеси и да намалите риска от излишни разходи и замърсяване. Изборът на професионалистите за ежедневна производителност и надеждност вече е само на един клик разстояние в нашия онлайн магазин.

За да научите повече за това революционно допълнение към вашия дом, работилница или бизнес, посетете ни и открийте безкрайните възможности, които запушалката за канела с отвор за кран предлага. Пригответе се да преоткриете обичайните си дейности с нови нива на производителност и функционалност!

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.