Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра

EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 60 литра
Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литраИскате ли да живеете в по-чист и по-зелен свят? Начинът, по който третираме отпадъците, може да промени нещата. Открийте коша за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD 60l - идеалният начин да допринесете за опазването на околната среда, без да жертвате стил и функционалност.Издръжлив и устойчив на корозияНашата планета заслужава най-доброто, както и начинът, по който се грижим за нея. Изработен от високо... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош EKO SQUARE NORD за селективно събиране на отпадъци 60 литра

Искате ли да живеете в по-чист и по-зелен свят? Начинът, по който третираме отпадъците, може да промени нещата. Открийте коша за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE NORD 60l - идеалният начин да допринесете за опазването на околната среда, без да жертвате стил и функционалност.

Издръжлив и устойчив на корозия

Нашата планета заслужава най-доброто, както и начинът, по който се грижим за нея. Изработен от висококачествена поцинкована стомана, металният кош е проектиран да издържи на времето и природните стихии. Съхранявайте отпадъците безопасно без риск от корозия и износване.

Хигиеничен и лесен за почистване

Осъзнаването на околната среда не трябва да означава компромис с хигиената. Металният кош е създаден, за да улесни почистването и поддържането на чистота, като ви осигури спокойствие и чиста среда около вас.

Интегрирани маркери за отделно събиране

С голям капацитет от 60 литра, този разделен кош за боклук е идеален за вашия дом, офис или производствено пространство, особено там, където пространството е ограничено. Оборудван с емблеми за метал, пластмаса, хартия, стъкло, биоотпадъци и дори медицински и инфекциозни материали, EKO SQUARE NORD улеснява селективното събиране на отпадъци и устойчива градска среда.

Цветни корици за лесно разпознаване

Намаляването на отпадъците започва с лесно идентифициране. Цветните капаци ви помагат да разпознаете от разстояние кой кош за кой тип отпадъци е предназначен, поддържайки ефикасността и ефективността на селективното събиране.

Безопасно съхранение със заключване на капака

Защитете металният си кош от неоторизиран достъп благодарение на интегрираната ключалка в капака. Това не само гарантира вашата безопасност, но също така запазва отпадъците в безопасност, докато не бъдат екологично изхвърлени.

Компактен размер, голям капацитет

С ширина от само 30 см и височина от 69 см, EKO SQUARE NORD се вписва ефективно в ограничени пространства, без да губи капацитет. Капацитетът му от шестдесет литра осигурява достатъчно място за селективно събиране на отпадъци.

 

Appendings colorBROWN RAL 8017
Capacity60.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Height69.00 cm
Index228H
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.