Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
Метално кошче за селективно събиране на отпадъци – практичност и дизайн в едноВремето, в което живеем, изисква всеки от нас да бъде все по-наясно с опазването на околната среда. Селективното събиране на отпадъци е малка, но важна стъпка в правилната посока. Благодарение на ЕКО кошчето за селективно събиране на отпадъци 45 литра ще поемете тази отговорност с лекота и стил, превръщайки грижата за околната среда в ежедневно вдъхновение.Защо си струва да изберете кош EKO 45l за вашия дом или... Read More
132.00 лв.
Без ДДС: 110.00 лв.

Метално кошче за селективно събиране на отпадъци – практичност и дизайн в едно

Времето, в което живеем, изисква всеки от нас да бъде все по-наясно с опазването на околната среда. Селективното събиране на отпадъци е малка, но важна стъпка в правилната посока. Благодарение на ЕКО кошчето за селективно събиране на отпадъци 45 литра ще поемете тази отговорност с лекота и стил, превръщайки грижата за околната среда в ежедневно вдъхновение.

Защо си струва да изберете кош EKO 45l за вашия дом или офис?

Проектиран с мисъл за комфорт и екологичност, EKO Basket 45l е идеалният избор за тези, които ценят практичността и искат да допринесат за по-чиста околна среда. Ето някои от основните предимства на продукта:

  • Капацитет и размери оптимизиране на пространството: благодарение на капацитета от 45 литра и ефективните размери (диаметър 30 ​​см и височина 69 см), кошът ще се впише перфектно във всеки интериор, без да заема излишно място ,
  • Противопожарна защита: Осигурете по-високо ниво на безопасност с метален кош, която е оборудвана с противопожарна защита, което прави EKO Bin 45l предпочитаният избор за бизнеса и дома.
  • Лесна поддръжка: Вътрешното кошче, което може да бъде изработена от пластмаса или стомана, може лесно да се отстрани, за да се отстранят натрупаните отпадъци и да се почисти, което улеснява поддържането й чиста и подредена.
  • Стандартна скоба за торби: Благодарение на тази практична функция торбите за боклук остават здраво захванати и не се плъзгат, което предотвратява нежелани разливи и улеснява смяната на торби.
  • Персонализиране със стикери: Металният кош може да бъде оборудван със стикери за различни видове отпадъци, което ще спомогне за покриване на стандартите за селективно събиране.
  • Изключителен дизайн: Еко кошът е не само функционален, но и стилен акцент в интериора, съчетаващ елегантност и екологичност.

Повече от просто кошче за отпадъци

Изборът на ЕКО кош за селективно събиране на отпадъци не е просто покупка, а израз на отговорно отношение към ежедневно използваните ресурси. Този продукт не само улеснява разпределението на отпадъците, но и насърчава мисленето за устойчиво бъдеще.

  

Appendings colorBLUE RAL 5002
Capacity45.00 L
ColourGRAY RAL9006
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index651C
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.