Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 90 л.
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литраС появата на метална кофа за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 90l, устойчивият начин на живот вече не е само мечта, а реалност. Интелигентният дизайн и функционалността на този метален кош правят рециклирането удобно и ефективно както у дома, така и в офиса. Открийте възможностите, които предоставя, и вижте как може да промени ежедневните ви навици към устойчиво управление на отпадъците.Интелигентен дизайн за ефе... Read More
226.00 лв.
Без ДДС: 188.33 лв.

Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90 литра

С появата на метална кофа за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 90l, устойчивият начин на живот вече не е само мечта, а реалност. Интелигентният дизайн и функционалността на този метален кош правят рециклирането удобно и ефективно както у дома, така и в офиса. Открийте възможностите, които предоставя, и вижте как може да промени ежедневните ви навици към устойчиво управление на отпадъците.

Интелигентен дизайн за ефективно сортиране

Оборудван със специални входни отвори и капаци в различни цветове в зависимост от вида на отпадъците, кошът EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци улеснява процеса на сортиране. Независимо дали събирате хартия, пластмаса, метал, стъкло, органични или смесени отпадъци, благодарение на петте етикета за сортиране, включени в комплекта, винаги ще можете да определите правилната секция за всеки вид материал.

Издръжливост и екологичност

Изработен от стомана с органично покритие, ECO SQUARE BIN за селективно събиране на отпадъци е символ на издръжливост и устойчивост на механични повреди. Този кошн е идеален за продължителна употреба както на закрито, така и на открито. Добавете към това неплъзгащо се дъно и имате продукт, който ще остане на място дори на оживени места като летища и платформи.

Ергономични размери за всяка стая

Благодарение на компактните си размери - 36 см ширина и 69 см височина, кошът за отпадъци EKO SQUARE 90 l може лесно да намери място в различни пространства, като същевременно предлага впечатляващия капацитет от 90 литра. Независимо дали се намира в училище, фирма или обществена сграда, това е оптималното решение за ефективно управление на отпадъците.

Включването на металния кош ECO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 90l в ежедневието ви е лесен акт, който подчертава важността на насърчаването на екологичното съзнание и устойчивото развитие. Решението да се инвестира в такъв висококачествен и издръжлив продукт означава да мислим напред и да се грижим за бъдещите поколения. Насърчете рециклирането и същевременно опазете околната среда с това уникално и стилно допълнение към вашия дом или работно място.

 

Appendings colorGREEN RAL 6005
Capacity90.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index118F
Length36.00 cm
Weight8.00 kg
Width36.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.