Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 60 литраПрилагането на устойчиви навици у дома или в офиса може да стане много по-лесно с подходящия инструмент. Такъв инструмент е SQUARE ECO метален кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра - вашият партньор в борбата за по-чиста планета и ефективно управление на отпадъците.Предимства от избора на EKO SQUARE кош за селективно събиране на отпадъциНай-голямото предимство на металния кош за селективно събиране на отпадъц... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

Метален кош EKO SQUARE за селективно събиране на отпадъци 60 литра

Прилагането на устойчиви навици у дома или в офиса може да стане много по-лесно с подходящия инструмент. Такъв инструмент е SQUARE ECO метален кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра - вашият партньор в борбата за по-чиста планета и ефективно управление на отпадъците.

Предимства от избора на EKO SQUARE кош за селективно събиране на отпадъци

Най-голямото предимство на металния кош за селективно събиране на отпадъци ECO SQUARE 60l е неговия устойчив характер. Проектиран с мисъл за бъдещето, този кош не само помага за намаляване на въздействието ви върху околната среда, но също така ви спестява пари и ви доставя лично удовлетворение от усилията ви за опазване на околната среда. Рециклирането става не само лесно и удобно, но и възнаграждаващо.

С размери 30 см ширина и 69 см височина този метален кош е перфектен за всеки дом или офис, предлагайки много място за отпадъци, без да заема твърде много място. Капацитет от 60 литра осигурява удобна почивка между изхвърлянето на боклука и ви позволява да поддържате нещата чисти и подредени.

Дизайн и функционалност

Можете да създадете своя собствена система за разделно събиране, като поставите кошчета в най-удобната за вас конфигурация.

Не подценявайте силата на детайла. Благодарение на гумените основи кошчето за отпадъци EKO SQUARE стои стабилно и сигурно върху всякакви повърхности, предотвратявайки неволното му движение. Тази малка, но важна функция гарантира, че металния кош няма да се плъзне или преобърне, поддържайки ви чисти и подредени.

Отговорност към природата

Избирайки КВАДРАТЕН ЕКО метален кош за селективно събиране на отпадъци, вие правите съзнателен избор за подобряване на околната среда. Рециклирането спомага за намаляване на отпадъците, отиващи в депата, намалява емисиите на парникови газове и спестява ценни ресурси.

 

 

Appendings colorBROWN RAL 8017
Capacity60.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index128H
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.