Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.

EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO SQUARE Кош за разделно събиране на отпадъци 60 л.
ECO SQUARE Кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра - стъпка към зелено бъдещеВъв време, когато грижата за околната среда се е превърнала в ежедневен приоритет, металният кош за отпадъци EKO SQUARE 60L се откроява като уникален продукт, който помага за поддържането на по-чист и по-устойчив начин на живот.Защо си струва да изберете метален кош ECO SQUARE 60l за селективно събиране на отпадъци?Не става въпрос само за кош за боклук. Кошът ECO SQUARE е проектиран  да донесе положителн... Read More
164.00 лв.
Без ДДС: 136.67 лв.

ECO SQUARE Кош за селективно събиране на отпадъци 60 литра - стъпка към зелено бъдеще

Във време, когато грижата за околната среда се е превърнала в ежедневен приоритет, металният кош за отпадъци EKO SQUARE 60L се откроява като уникален продукт, който помага за поддържането на по-чист и по-устойчив начин на живот.

Защо си струва да изберете метален кош ECO SQUARE 60l за селективно събиране на отпадъци?

Не става въпрос само за кош за боклук. Кошът ECO SQUARE е проектиран  да донесе положителна промяна и да изрази отговорен подход към природата. Всяко използване на този кош отразява ценностите на проекологичното поведение, което е фундаментално за опазване на нашата планета.

  • По-чиста околна среда: Всеки път, когато разделяте отпадъците, помагате за намаляване на замърсяването и подкрепяте рециклирането.
  • Спестяване на ресурси: Селективното, съзнателно събиране на отпадъците води до спестяване на суровини и енергия, които се изразходват за производството на нови материали.
  • Лично удовлетворение: Използвайки металния кош за разделно събиране ECO SQUARE, вие участвате активно в опазването на околната среда и това добавя стойност към вашето ежедневие. li>

Оптимална функционалност и дизайн

Дизайнът на ЕКО КВАДРАТЕН КОШ 60 литра не е избран случайно. Усъвършенстваната гумена основа гарантира, че коша за боклук остава здраво на място и не се плъзга по пода. Освен това кошчето е снабдено с възможност за свързване, което ви дава свободата да го подредите по най-удобния начин за вашия дом или офис.

Размерите са впечатляващи, ширина 30 см и височина 69 см, EKO SQUARE е идеален както за съхранение, така и за малки пространства. Капацитетът от 60 литра гарантира, че имате достатъчно място за вашите отпадъци, като поддържате дома или офиса си чист и подреден.

Издръжливост и качество

Изработен от висококачествени материали, кошът ECO SQUARE гарантира издръжливост и устойчиво развитие. Създаден е да издържа на честа употреба и да се превърне в неразделна част от ежедневните екологични практики. Изчистен и модерен, този метален кош за отпадъци също добавя стилен акцент към вашия интериор, допринасяйки за модерния и съвременен вид на вашето пространство.

 

Appendings colorYELLOW RAL 1023
Capacity60.00 L
ColourGRAY RAL9006
Height69.00 cm
Index128A
Length30.00 cm
Weight4.94 kg
Width30.00 cm

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.