Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
Метален кош EKO Bin 45l за селективно събиране на отпадъциЗа да направите всеки дом или офис по-организиран и екологичен, кошът за отпадъци EKO 45L е идеалното решение. Със своя новаторски дизайн и лекота на използване, този кош  несъмнено ще преобрази ежедневието ви към по-екологичен и отговорен начин на живот.По-голяма функционалност и сигурностНашият метален кош за боклук е нещо повече от кош за отпадъци - той е проектиран с мисъл за вашия комфорт и безопасност. Оборудван с противопожарна защ... Read More
132.00 лв.
Без ДДС: 110.00 лв.

Метален кош EKO Bin 45l за селективно събиране на отпадъци

За да направите всеки дом или офис по-организиран и екологичен, кошът за отпадъци EKO 45L е идеалното решение. Със своя новаторски дизайн и лекота на използване, този кош  несъмнено ще преобрази ежедневието ви към по-екологичен и отговорен начин на живот.

По-голяма функционалност и сигурност

Нашият метален кош за боклук е нещо повече от кош за отпадъци - той е проектиран с мисъл за вашия комфорт и безопасност. Оборудван с противопожарна защита, този кош осигурява допълнително спокойствие дори в най-непредсказуемите ситуации. Освен това, когато сепараторът за боклук EKO 45L е пълен, лесното отстраняване на вътрешното кошче улеснява процеса на изхвърляне и поддръжка, независимо дали е изработена от пластмаса или стомана.

За комфорт без компромис

Проектиран с мисъл за практичност, кошът за отпадъци има стандартна щипка за чанта, така че да стои на място и да не се изплъзва. Освен това модификацията със стикери за различни видове боклук спомага за организирането на отпадъците в съответствие с приетите стандарти за селективно събиране. Идеалният размер на коша за отпадъци с диаметър 30 ​​см и височина 69 см прави коша за сортиране на отпадъци EKO 45 L умело да се вписва във вашето пространство, като същевременно осигурява впечатляващ капацитет от 45 литра.

Екологичен избор за утрешния ден

Изборът на метален кош за селективно събиране на отпадъци е повече от практичен – това е стъпка към устойчиво бъдеще. Рециклирането е важно не само за опазване на природните ресурси, но и за намаляване на количеството отпадъци, изпращани на депата. Поддържането на чиста и здравословна околна среда започва със селективно събиране на отпадъци и с този ECO кош вие поемате активна роля в този процес.

В кофата за разделяне на отпадъци ECO 45l иновациите и екологията се обединяват, за да предложат решение, което прави рециклирането не само ефективно, но и естетично. Във всяко действие за по-добра организация и по-зелена планета нека избираме решения, които допринасят както за дома, така и за света около нас.

Appendings colorBROWN RAL 8017
Capacity45.00 L
ColourGRAY RAL9006
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index651H
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.