Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45

EKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO Кош за разделно събиране на отпадъци от неръждаема стомана 45
Открийте устойчивост и стил с EKO PRESTIGE – вашият нов кош за разделно събиране  на отпадъциВ днешния динамичен свят екологичното съзнание и селективното събиране на отпадъци се превръщат не само в задължение, но и в начин на живот. EKO PRESTIGE е проектиран да ви осигури перфектен баланс между функционалност и естетика. Кошът за отпадъци от неръждаема стомана 45 литра е не само практичен избор, но и допълнение към вашия модерен дом или офис.Продукт за съзнателния потребителТози кра... Read More
154.00 лв.
Без ДДС: 128.33 лв.

Открийте устойчивост и стил с EKO PRESTIGE – вашият нов кош за разделно събиране  на отпадъци

В днешния динамичен свят екологичното съзнание и селективното събиране на отпадъци се превръщат не само в задължение, но и в начин на живот. EKO PRESTIGE е проектиран да ви осигури перфектен баланс между функционалност и естетика. Кошът за отпадъци от неръждаема стомана 45 литра е не само практичен избор, но и допълнение към вашия модерен дом или офис.

Продукт за съзнателния потребител

Този красиво изработен кош от серията EKO PRESTIGE осигурява не само функционалност, но и елегантност, необходима във всеки дом. Конструкцията от висококачествена неръждаема стомана осигурява издръжливост и устойчивост както на надраскване, така и на удари, като същевременно придава блясък и изтънченост.

Интелигентен и адаптивен дизайн

Знаете ли, че коша ECO PRESTIGE може да бъде персонализиран? Благодарение на него получавате цветни стикери и корици, благодарение на които можете да решите каква система за сортиране да използвате в дома си. Благодарение на тази допълнителна функция селективното събиране на отпадъци се превръща в лесна и интуитивна задача.

Сигурност и стабилност на изключително ниво

Какво е отделно кошче за боклук, ако се движи и плъзга из цялата къща? EKO PRESTIGE е снабден с гумена подложка против плъзгане която осигурява стабилна позиция дори когато е напълнена до горе. Този малък, но важен детайл гарантира, че почистването след изпразване е бързо и лесно.

Размери, подходящи за всяко пространство

С ширина от 30 см и височина от 69 см, кошът за селективно събиране на отпадъци ECO PRESTIGE ще се побере във всеки ъгъл на кухнята, килера или офиса, без да заема много място и без да навлиза в жилищното пространство .

Опитайте EKO PRESTIGE и увеличете своя принос към по-чиста и по-устойчива планета, като същевременно добавите малко повече стил и комфорт към ежедневието си. Защото когато естетиката срещне екологията, рециклирането не е само задължение – то е удоволствие.

 

Appendings colorBLACK RAL 9005
Capacity45.00 L
ColourSTAINLESS STEEL GLOSS
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index657D
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.