Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки вие се съгласявате с тях.

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра

EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
ВАЖНО! Посочените цени не включват такса за доставка
EKO NORD Кош за разделно събиране на отпадъци 45 литра
Открийте устойчивост и практичност с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литраВъвеждането на зелени решения в живота ни вече не е лукс, а необходимост. За тези, които искат да направят значителни промени без усилие, препоръчваме кошчето за селективно събиране на отпадъци EKO NORD 45l. Освен че е функционален и екологичен, той е и издръжлив и елегантен акцент във вашия дом или офис.Безопасност и издръжливост, отговарящи на високи стандарти Благодарение на иновативния подхо... Read More
116.40 лв.
Без ДДС: 97.00 лв.

Открийте устойчивост и практичност с кош EKO NORD за селективно събиране на отпадъци 45 литра

Въвеждането на зелени решения в живота ни вече не е лукс, а необходимост. За тези, които искат да направят значителни промени без усилие, препоръчваме кошчето за селективно събиране на отпадъци EKO NORD 45l. Освен че е функционален и екологичен, той е и издръжлив и елегантен акцент във вашия дом или офис.

Безопасност и издръжливост, отговарящи на високи стандарти

Благодарение на иновативния подход към рециклирането, кошчетата KONORD са проектирани да гарантират безопасност и устойчивост. Стоманената конструкция с органично антикорозионно покритие не само увеличава живота на коша, но и намалява вашето въздействие върху околната среда. Покритието, покрито с 5-годишна гаранция, осигурява дълготрайна употреба, без да е необходимо да търсите заместител.

Интуитивна система за сортиране на отпадъци

Селективното събиране на отпадъци е лесно благодарение на коша ECO NORD 45l. Цветните капаци улесняват разпознаването на отделните секции дори от разстояние, което улеснява правилното разделяне на отпадъците. Комплектът включва стикери за метал, пластмаса, хартия, стъкло, органични отпадъци и други, благодарение на които можете да адаптирате вашия кош EKO NORD към вашите нужди.

Компактен и стилен дизайн

Кошът за отпадъци EKO NORD е създаден за модерни пространства, предлагайки компактни размери (диаметър 30 ​​см, височина 69 см) и стил, който естествено се вписва във всяка среда.

Стабилност при всякакви условия

Гумената подложка против плъзгане на коша ECO NORD 45l осигурява здраво захващане на всяка повърхност, предотвратявайки случайни падания и разпръскване на боклук. Практичност, съчетана с иновативност - това са основните принципи при създаването на този продукт.

Огнезащитни свойства за вашата безопасност

Безопасността никога не е била по-важна. Коша за селективно събиране ECO NORD се характеризират с огнеупорни свойства, потвърдени от научно-изследователския център за противопожарна защита в Полша. Това подчертава ангажимента на марката да предприема отговорни действия за вашата безопасност дори при най-непредсказуемите обстоятелства.

 

Appendings colorBLUE RAL 5002
Capacity45.00 L
ColourWHITE RAL 9010
Diameter30.00 cm
Height69.00 cm
Index751C
Weight3.62 kg

Уважаеми клиенти,

След направена от Вас поръчка наш търговец ще се свърже с Вас, за да уточни наличностите, срока и начина на доставка.

Опции за доставка:

  • куриерска фирма до офис или адрес
  • товарен транспорт
  • взимане на място от нашия склад

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.

Уважаеми клиенти,

Всички поръчки направени от онлайн магазина могат да бъдат запалетени по следните начини:

  • Банков път - авансово с проформа фактура
  • Наложен платеж - при доставка
  • При взимане от наш склад, може да платите намясто в нашия офис

Цената на доставката се калкулира спрямо обема на стоката.